Persbericht



TAF ICT Solutions, een nieuwe naam in Solution Providing

AMSTERDAM, 20 december 2000 Vanaf 1 januari zullen TAF Connect en TAF Informatie Technologie, twee divisies van de TAF Groep in Amsterdam, verder gaan onder de nieuwe naam TAF ICT Solutions. Met deze naamswijziging komt de TAF Groep tegemoet aan de groeiende vraag vanuit de markt om met één gesprekspartner rond de tafel te zitten. TAF ICT Solutions zal als totale solution provider opereren volgens het zogenoemde one-stop-shop -concept.

Steeds vaker willen opdrachtgevers met een leverancier rond de tafel zitten in plaats van eindeloze vergaderingen te voeren met meer dan drie leveranciers. Daarnaast zijn hedendaagse projecten zo nauw op elkaar aangesloten dat het zelfs wenselijk is één aanspreekpunt te hebben. Met de ruime ervaring die de TAF Groep de afgelopen jaren heeft opgedaan en de aanwezige expertise bij de zusterwerkmaatschappijen kunnen opdrachtgevers bij TAF ICT Solutions terecht voor het creëren van gewenste ICT-situaties. TAF ICT Solutions is in te schakelen voor bijna elke spraak- en data-oplossing waarbij TAF ICT Solutions zorgt voor alle benodigde producten en services. De opdrachtgever hoeft zich geen zorgen te maken over het verloop van het project en kan zich volledig concentreren op de eigen kernactiviteiten.

TAF ICT Solutions heeft connecties met verschillende ICT-leveranciers, maar desgewenst kan er ook met een door de opdrachtgever geprefereerde leverancier gewerkt worden. TAF ICT Solutions staat hier onafhankelijk tegenover, want zij heeft als uiteindelijke doel haar opdrachtgever professioneel van dienst te zijn. TAF ICT Solutions treedt dan ook graag als adviseur en gesprekspartner op. Het spreekt voor zich dat opdrachtgevers van TAF ICT Solutions direct toegang hebben tot de services en diensten van de andere werkmaatschappijen in de TAF Groep.

Fabian Kool, Sales Manager TAF ICT Solutions ziet veel mogelijkheden voor de nieuwe werkwijze: In onze oude werksituatie zaten onze opdrachtgevers vaak met meerdere personen rond de tafel. In onze ogen is dat voor beide partijen erg oneconomisch. TAF ICT Solutions zal de rol van intermediair en solution provider op zich nemen en ervoor zorgen dat projecten goed, snel en compleet opgeleverd worden. Een betere win/win-situatie is er in onze ogen niet.