Personalia

INTERXION BENOEMT PHIL COLLERTON TOT EVP OPERATIONS

Amsterdam, 2 januari 2001, - Interxion NV heeft Phil Collerton (38) benoemd als Executive Vice President Operations. Phil Collerton komt van Exodus Communications Inc. en heeft brede ervaring op het gebied van value added diensten in de internetinfrastructuur-industrie. Zijn benoeming komt op het moment dat Interxion zich heeft gevestigd als één van de toonaangevende pan-Europese internetinfrastructuur-bedrijven met op dit moment 13 operationele Internet exchange centers® (IECs) in de belangrijkste Europese steden. In de IECs wordt een uitgebreid en groeiend portfolio value added diensten.

Phil Collerton startte en vestigde Exodus in Europa en opende data centers in Londen en Frankfurt en regelde ruimtes in Parijs, Amsterdam en München. Hij leidde de Europese expansie van dit Amerikaanse bedrijf en onder hem groeide het binnen 24 maanden van 2 naar meer dan 300 medewerkers. Voor hij bij Exodus kwam, werkte Phil als European Support Manager bij Tandem, nu Compaq, en voor BIS Banking Systems, nu deel van Misys, en leverde hij "7 dagen per week/24 uur per dag" mission critical business support voor deze bedrijven in Europa.

"Phils komst naar Interxion stelt ons in staat grote stappen vooruit te maken in de ontwikkeling van ons Value Added Service portfolio", zegt Bart van den Dries, oprichter en CEO van Interxion. "Hij brengt veel ervaring op dit gebied mee. De toekomst van onze industrie wordt grotendeels bepaald door het tempo waarmee dit soort diensten wordt geïntroduceerd." Interxion
Interxion (hoofdkantoor in Amsterdam) is toonaangevend in de ontwikkeling en het beheer van een groeiend aantal onafhankelijke Internet exchange centers® (IECs) in Europa. Deze IECs zijn verbonden met de belangrijkste nationale en internationale telecom carriers en met verschillende Europese Internet Exchanges.

Interxions IECs bevinden zich in het hart van alle internetactiviteiten. In deze specifiek toegeruste IECs biedt Interxion geïntegreerde oplossingen voor verbindingen, equipment housing, opslag- en onderhoudsbehoeften van internetgerelateerde bedrijven zoals ISPs, ASPs, e-commerce bedrijven, content providers, mediabedrijven en webhostingbedrijven. Als enige volledig onafhankelijke managed connectivity provider stelt Interxion haar klanten in staat intensief samen te werken en diensten uit te wisselen. Interxion brengt deze ondernemingen nader tot elkaar en creëert samenwerkingsverbanden om de zakelijke mogelijkheden van het internet optimaal te benutten.

Op dit moment heeft Interxion operationele IECs in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, Londen, Madrid, Parijs, Stockholm, Wenen en Zürich. In de komende tijd zullen IECs in Dublin, Hilversum, Helsinki en Milaan worden geopend.