Als eerste productvergelijker in Nederland biedt KIESKEURIG.nl vanaf vandaag bij een groot aantal mobiele telefoons 3dimensionale (3D) plaatjes. Het liefste zou u natuurlijk elke mobiele telefoon even in de handen nemen voordat u uw definitieve keuze maakt. Dat is helaas iets dat op internet voorlopig nog niet mogelijk is. Om deze ervaring zo dicht mogelijk te benaderen heeft KIESKEURIG bij een groot aantal mobiele telefoons 3dimensionale afbeeldingen toegevoegd.

Door middel van de geavanceerde 3d plaatjes kunt u de toestellen van alle kanten bekijken. De plaatjes zijn met de muis te besturen. Door een simpele muisbeweging kunt u de toestellen van voor en achter en van boven en onder bekijken.

KIESKEURIG is een product- en prijsvergelijker voor en door consumenten. Dagelijks bezoeken vele consumenten de site om vergelijkingen te maken en om ervaringen van andere bezoekers met producten te lezen. KIESKEURIG biedt alle informatie die nodig is om een aankoopkeuze te maken. Met de 3d plaatjes wordt de hoeveelheid productinformatie per product nog verder uitgebreid.

Omdat bij gsm's eigenschappen als compactheid en platheid erg belangrijk zijn, is gekozen om de 3d plaatjes bij deze productgroep te introduceren. De ervaring is bijna zo goed als het werkelijk beetpakken van de toestellen. Met de nieuwe 3d-plaatjes stelt KIESKEURIG u dus nog beter in staat de verschillende toestellen te bekijken en uw aankoopkeuze te maken.

http://www.kieskeurig.nl ; voor en door consumenten