Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 2-01-2001 Persberichten district Sittard
dinsdag 2 januari 2001

District Sittard

Sittard: inbraken
Afgelopen zondag- op maandagnacht is ingebroken in een woning aan de Darwinstraat in Sittard. De inbrekers zijn via een raam aan de achterzijde de woning binnen gedrongen. De hele woning werd vervolgens doorzocht. Er werden een videorecorder, cd- speler, versterker en rookwaar gestolen.
Die maandag is tevens ingebroken in een andere woning in de Darwinstraat. Er werden bankbescheiden, een aantal cd-s en een stereo-installatie gestolen.
De bewoners deden aangifte van de inbraak bij de politie.

Guttecoven: inbraak woning
In een woning aan de Past. Wolfstraat in Guttecoven is afgelopen maandagavond ingebroken. De inbrekers hebben zich vermoedelijk via een raam toegang verschaft tot de woning. De inbrekers gingen er vandoor met een videorecorder, filmcamera en een stereo-installatie. Van de inbraak werd aangifte gedaan bij de politie.

Geleen; inbraak woning
Afgelopen maandagmiddag is ingebroken in een woning op de Kraonkel in Geleen. De inbrekers hebben een deur aan de achterzijde geforceerd en zijn zo de woning binnen gedrongen. De hele woning werd doorzocht en er werden onder andere sieraden, een mobiele telefoon en een onbekend geldbedrag gestolen. Wat verder is gestolen, moet nog worden nagekeken. De benadeelde bewoner deed aangifte bij de politie.

Sittard: inbraak bedrijf
Omstreeks 03. 00 uur vanacht is ingebroken in de winkelruimte van een benzinetankstation aan de Dr. Nolenslaan in Sittard. De inbrekers hebben de toegangsdeur geforceerd en zijn met een aantal telefoonkaarten aan de haal gegaan. Van de inbraak is aangifte gedaan bij de politie.

Geleen; banden lek gestoken
In de nieuwjaarsnacht werden in Geleen op de Veermanstraat van totaal 6 geparkeerde autos en op de Portonnekuilstraat van 2 autos de banden lek gestoken. De benadeelde eigenaars deden aangifte van de vernielingen bij de politie.