Gemeente Eemnes

wethouders van Eemnes d.d. 02 januari 2001
Weekmarkt. Er heeft een vergadering van de marktcommissie plaatsgevonden. Daaruit is gebleken dat de wachtlijst moet worden opgeschoond. Tevens wordt voorgesteld jaarlijks een bedrag voor het plaatsen op de wachtlijst in te voeren.


1. Kennisnemen van het verslag van de marktcommissie d.d. 27 november 2000.

2. Per 1 januari 2001 de wachtlijst in zijn geheel opschonen en daarvoor een advertentieplaatsen in De Koopman.
3. Per 1 januari 2001 invoeren van een inschrijfgeld voor de wachtlijst ad fl. 25,-- per jaar.

4. Aan de raad een voorstel te doen tot wijziging van de marktgeldverordening conform het bijgevoegde concept.

Verslag.
Verslag bespreking OKE d.d. 12 december 2000.

Vaststellen en verzenden aan deelnemers aan de vergadering. T.k.n. MT leden; raadsleden.

Gewestzaken. Verzoek Gewest Eemland om instemming (van de raad) tot wijziging begroting.

Raad voorstellen met de begrotingswijzigingen in te stemmen en de financiële consequenties meenemen met de 1e budgetrapportage 2001 (via lijst ingekomen stukken en commissie III).
Regionale samenwerking. Reactie gemeente Nieuwegein op toekomst regionale samenwerking in verband met afloop Kaderwet. V.k.a.
PORTEFEUILLE WETHOUDER J.M.G. AARSEN-WOLTERS
Onderwerp Besluit

Definitieve toestemming voor vestiging bedrijf Mike Dubbelt & Co B.V. in bedrijfspand perceel Bramenberg 12. Via een makelaar verzoekt het bedrijf Mike Dubbelt & Co B.V. om toestemming voor de huur van het pand aan de Bramenberg 12. Het bedrijf heeft op verzoek aangegeven zich te houden aan het bestemmingsplan.

Het bedrijf toestemming verlenen conform conceptbrief en afschrift zenden aan makelaar.

Schutting voor de voorgevelrooilijn. Als erfafscheiding hebben de bewoners van de Graanoogst 18 een ca. 2 meter hoge schutting vóór de voorgevelrooilijn geplaatst.
De bewoners melden dat voor de geplaatste schutting een bouwvergunning vereist is, en een alternatief voorstellen.
Programma van eisen voor Collectief Vraagafhankelijk Vervoer. Door provincie en gemeenten in gewest Eemland is een programma van eisen opgesteld voor het CVV.
Het programma van eisen gedurende 6 weken ter inzage te leggen en de burgers gelegenheid geven hier schriftelijk op te reageren.

Uitspraak rechtbank. De arrondissementsrechtbank te Utrecht heeft een uitspraak gedaan inzake het plaatsen van een pand op de gemeentelijke monumentenlijst. Het beroep van betrokkene is ongegrond verklaard.

Uitspraak voor kennisgeving aannemen.
Aanvraag aanlegvergunning. C.A. S. verzoekt om een vergunning voor het dichtgooien van enkele slenken en greppels nabij de Zuid Ervenweg. Aanlegvergunning verlenen, conform conceptbrief. Subsidieverzoek IRIS thuisopvang. Iris Thuisopvang heeft een verzoek om subsidie ingediend voor de jaren 1999, 2000 en 2001.


1. Op basis van de overgelegde stukken eenmalig een incidentele subsidie verstrekken van fl. 3000,--.

2. Dit bedrag ten laste te brengen van de post subsidies nader te bestemmen.