Persbericht, januari 2001

Geknipt voor de Euro:

Curva en Vita van Castelijn & Beerens

Mooie kleding, stijlvolle uitstraling. Natuurlijk horen daarbij de juiste lederwaren. Castelijn & Beerens begrijpt dat als geen ander. Al meer dan 50 jaar maakt dit puur Nederlandse bedrijf kwalitatief hoogwaardige lederwaren met een klasse uitstraling. Castelijn & Beerens blinkt uit in het vervaardigen en samenstellen van klein lederwarenseries. En omdat 2001 het jaar van de omschakeling naar de Euro wordt, zijn er vanaf heden twee nieuwe Europroof series verkrijgbaar: Curva en Vita.

Europroof

2001 wordt een jaar vol aanpassingen in het betalingsverkeer. Waar niet iedereen bij stilstaat, is het feit dat enkele van de Eurobiljetten groter zijn dan het huidige Nederlandse briefgeld. Natuurlijk heeft dat consequenties voor de portemonnee. Castelijn & Beerens maakte Curva en Vita daarom Europroof. En omdat Castelijn & Beerens de klein lederwarenspecialist is, zijn uiteraard ook de portemonnees uit de bestaande series hier op aangepast.

Curva

Stijlvol & chique, dat is Curva. Deze nieuwe toplijn van Castelijn & Beerens kenmerkt zich door een spel van lijnen. Voor dit paradepaardje combineerde Castelijn & Beerens namelijk rechte met ronde vormen. Een speciaal gestileerd logo is uitsluitend aan de binnenzijde zichtbaar. De serie bestaat uit drie dames en drie heren portemonnees van verschillende afmetingen. Een sleutel- en een creditcardetui completeren Curva. Ieder model is gemaakt van hetzelfde exclusieve zwart glanzende kalfsleder. Hierdoor passen de verschillende producten perfect bij elkaar.

Vita

Vita is levendig & flexibel. Deze serie is zeer uitgebreid en heeft daardoor lederwaren voor ieder doeleinde. Het zachte zwarte leder kan tegen een stootje. En door de soepelheid en het verzonken logo draagt deze serie bovendien comfortabel op het lichaam. De zeer complete serie Vita bestaat uit twee verschillende sleuteletuis, een portefeuille, een creditcard- en een rijbewijsetui. Natuurlijk is er ook een ruime keus uit dames en heren portemonnees die variëren in formaat en extras. Zo zijn er uitvoeringen met vier, zeven of twaalf creditcardvakjes en er is een exemplaar verkrijgbaar waar het rijbewijs netjes in opgeborgen kan worden.

Waar te koop

Lederwaren van Castelijn & Beerens staan bekend om hun luxueuze uitstraling. Bovendien zijn deze ambachtelijk vervaardigde producten altijd van hoge kwaliteit. Curva en Vita zijn vanaf respectievelijk ' 94,95 en ' 27,95 verkrijgbaar bij lederspeciaalzaken. Consumenten kunnen voor informatie over Castelijn & Beerens contact opnemen met telefoonnummer: 0416 332 003, e-mailen naar: info@castelijnenbeerens.com of een kijkje nemen op www.castelijnenbeerens.nl of www.castelijnenbeerens.com.