Gemeente Papendrecht

Update: maandag 2 januari 2001.

* Meedenken over nieuwe burgemeester
Na het vertrek van burgemeester E. Tuijnman naar de gemeente Overbetuwe is een vertrouwenscommissie gestart om de commissaris van de Koningin te adviseren over het benoemen van een nieuwe burgemeester.
Hoewel nog geen burgemeesters worden gekozen,wil de vertrouwenscommissie wel graag inwoners van Papendrecht de kans bieden bij te dragen aan de profielschets voor een nieuwe burgemeester. Alleen het is kort dag: voor maandag 15 januari moet de profielschets gereed zijn.
Daarom kunnen tot woensdag 10 januari via onder meer deze site suggesties voor de profielschets worden aangeleverd (denk bijvoorbeeld aan eigenschappen als zich kunnen inleven in het karakter van de plaatselijke bevolking, bestuurlijk inzicht, goede contacten met inwoners en lokaal bedrijfsleven en bereidheid tot regionale samenwerking en karaktereigenschappen als contactuele eigenschappen, grote mate van betrokkenheid en een open instelling).
Buiten deze site kan schriftelijk gereageerd worden door een briefje te sturen aan de gemeente Papendrecht, t.a.v. de heer A. Boer, Postbus 11 3350 AA Papendrecht (het briefje in de bus stoppen of afgeven bij de receptie in het raadhuis mag natuurlijk ook).
Telefonisch reageren kan tussen 09.00 en 16.00 uur en via nummer 6418341 (A. Boer) of nummer 6418833 (mw. E, Specken-Hillenga). Faxen kan aan nummer 6418316. Eventuele e-mail kan gezonden worden aan j.boer@papendrecht.nl en tot slot bestaat de mogelijkheid tot inspreken. Maandag 15 januari wordt namelijk de profielschets besproken in de commissie Algemene bestuurlijke en economische aangelegenheden. Bezoekers kunnen gebruik maken van het spreekrecht, als zij willen reageren op de concept-profielschets. Zij moeten dat voor de vergadering begint even melden aan de voorzitter, mevrouw W.E. de Koning-Pierens. De vertrouwenscommissie is benieuwd naar ideeën en inzichten van de inwoners van Papendrecht.