Arnhem, 3 januari 2001

PNO Consultants opent vestiging in Arnhem
PNO Consultants, marktleider op het gebied van subsidieadvies en -bemiddeling, heeft op 2 januari jl. een vestiging geopend aan de Utrechtseweg 310 te Arnhem (BusinessPark). Deze locatie is gekozen om de regio Arnhem/Nijmegen subsidie-technisch nog beter te kunnen bedienen. PNO heeft inmiddels al vestigingen in Breda, Groningen, Hengelo (hoofdkantoor), Hoofddorp, Maastricht, België en het Verenigd Koninkrijk.

De organisatie
PNO Consultants startte haar gespecialiseerde dienstverlening in 1983 vanuit de Universiteit Twente. De organisatie bestrijkt het complete subsidiegebied op Nederlands en op Europees niveau. Daarnaast ondersteunt zij met gespecialiseerde management consultants bedrijven en instellingen met advisering rond kennis, innovatie, technologie en strategie.

De diensten
Als marktleider op het gebied van subsidie consultancy begeleiden de circa 150 medewerkers van PNO organisaties uit diverse branches en van verschillende omvang (van MKB tot multinational) in het subsidieverwervingsproces. Na een intensieve analyse van de subsidiekansen tracht zij de voorgenomen projecten van haar klanten om te zetten in hoog scorende aanvragen. Veelal gaat het hier om innovatieve (samenwerkings-)projecten op gebieden als ICT, energie, milieu, Research & Development, etc. Zij bestrijkt het gehele subsidieverwervingsproces tot en met de definitieve beschikking. Ook aanvullende ondersteuning ten aanzien van het administratieve management van projecten, waarvoor subsidie is verkregen, is mogelijk. Indien u nadere informatie wenst, kunt u contact opnemen met Jan Lucas, vestigingsmanager van PNO Consultants te Arnhem, tel. 026 - 356 37 37.