* Alfers & Limbourg sluit zich aan bij BDO Accountants & Adviseurs Maastricht

* Fiscale eindejaarstips 2000 en Belastingherziening 2001 Alfers & Limbourg sluit zich aan bij BDO Accountants & Adviseurs Maastricht
Per 1 januari 2001 sluit het accountants- en belastingadvieskantoor Alfers & Limbourg uit Maastricht zich aan bij BDO Accountants & Adviseurs. Door deze uitbreiding zal de Maastrichtse vestiging van deze organisatie groeien naar 40 medewerkers. Hiermee schaart BDO zich ook in de Maastrichtse regio onder de leidende kantoren voor het middenbedrijf. Dit samengaan past binnen het beleid van BDO om, ook regionaal, te komen tot draagvlakverbreding.

Met zo'n 20 medewerkers komen Raymond Werker en Paul Bronckers, de beide directieleden van Alfers & Limbourg over naar BDO, waar zij toetreden als partner. Raymond Werker stelt: 'Ruim een jaar geleden hebben we ons afgesplitst van KPMG Maastricht. Het garanderen van voldoende aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt en de wens om onze cliënten een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te bieden, heeft geleid tot de aansluiting bij BDO. BDO is voor ons een aantrekkelijk kantoor, met een sterke positie in het midden- en kleinbedrijf en een cultuur waar wij ons bij thuis voelen'. Jos Verspaget, vestigingsleider van BDO Maastricht is verheugd over de komst van de ex-KPMG-ers. 'Het verstevigt onze positie in deze regio en sluit naadloos aan op het streven van BDO haar positie als de adviseur voor het Nederlandse middenbedrijf te versterken', aldus Verspaget.

Per 1 januari 2000 sloten in Zuid-Nederland ook Beckers Accountants uit Landgraaf en de MKB-praktijk van KPMG Eindhoven zich al aan bij BDO, terwijl BDO begin 2000 fuseerde met Walgemoed Accountants & Adviseurs. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met drs. David Vriesendorp, directeur Marketing & Communicatie van BDO Accountants & Adviseurs, telefoon 070 - 338 08 08

Fiscale eindejaarstips 2000 en Belastingherziening 2001 Zoals ieder jaar geeft BDO u een aantal handige en bovenal praktische mogelijkheden om voor de laatste keer te profiteren van het oude belastingregime dat zoals u ongetwijfeld weet het volgend jaar ten grave wordt gedragen. Uw adviseur heeft u er vast al veel over verteld en u zal diverse zaken terugvinden waar u al weet van had. Toch zult u er nieuwe handzame en bruikbare tips vinden die u in staat stellen om zo profijtelijk mogelijk om te kunnen gaan met de fiscus. De brochure is van algemene strekking. Een persoonlijk advies is onvervangbaar: uw persoonlijk adviseur kent uw situatie en zal u met raad en daad terzijde staan.
BDO Accountants & Adviseurs wenst u alle succes toe en hoopt dat het afgelopen jaar voor u bracht wat u ervan verwacht heeft. U kunt de brochure aanvragen via de brochureshop, (bij Belastingadvies) of door ons rechtstreeks een E-mail te sturen.


* BDO Corporate Finance wint VFOS-verkiezing "Transactie van het jaar 1999/2000"!