PERSBERICHT
Director of Strategy and Operational Development
Nieuwe Energis-directeur Paul Knudson streeft naar sterke groei data- en internetdiensten

Rotterdam, 3 januari 2001 - Telecommunicatiebedrijf Energis heeft Paul (Spence) Knudson in november benoemd tot Director of Strategy and Operational Development. Deze nieuwe functie bij Energis Nederland is in het leven geroepen omdat Energis zich wil concentreren op de groei van de data- en internetdiensten.

Paul Knudson heeft jarenlange ervaring opgedaan in de IT- en telecommunicatiewereld, onder meer als Director of Business Planning and Finance, Business Communications bij Telewest Comms Plc. Hij heeft zich daarbij specifiek gericht op de introductie en snelle groei van nieuwe producten en diensten. "Ik wil in mijn nieuwe functie focussen op de voordelen die internet en datadiensten te bieden hebben voor onze klanten," zegt Knudson. "Ik zie het als mijn missie om de Nederlandse organisatie optimaal te laten inspringen op alle mogelijke wensen die klanten hebben, of krijgen, op het gebied van data- en internetdiensten. Daarnaast wil ik ons productaanbod op het gebied van spraakdiensten verder verbeteren."

Knudson werkt sinds oktober 1997 voor Energis in diverse functies. Eerst als Head of Marketing Planning - Energis Comms bij Energis Plc (het Engelse moederbedrijf), later als Finance Director bij internet-provider Energis Squared, voorheen Planet Online, die in Engeland twee opeenvolgende jaren is verkozen tot 'Business ISP van het jaar'.