Oude routes op de virtuele snelweg
Nieuwe online winkel vol antieke topografische kaarten en prenten

De liefhebber van antieke kaarten en prenten kan vanaf begin december zijn hart ophalen op www.andropov.com. Op dit virtuele adres wordt dan de online shop van Andropov officieel geopend. Een winkel met een schat aan antieke topografische kaarten uit alle windstreken; en daarnaast een mooie collectie antieke prenten, boeken en vakliteratuur. Voor elk wat wils, in iedere prijsklasse. Om de beginnende verzamelaar tegemoet te komen, wordt er al vanaf ¤ 15 een collectie kaarten en prenten aangeboden.

Dankzij de heldere structuur kan iedereen snel en gemakkelijk zijn weg vinden in de online shop. Alles is direct, eenvoudig en veilig te bestellen. Vanuit het West-Brabantse Etten-Leur bedient Andropov de nationale en internationale markt op zijn wenken. Maar ook de traditionele manier van handelen wordt nog in ere gehouden; de aangeboden collectie kan op afspraak worden bezichtigd.

Andropov introduceert de concepten Caerto-Grow(c) en Caerto-Gift(c). Een Caerto-Grow(c) certificaat, gekoppeld aan een kaart of prent, garandeert de aankoopwaarde wanneer men de kaart wil inruilen voor een ander exemplaar. Caerto-Gift(c) is te vergelijken met een cadeaubon, waarbij opgemerkt dient te worden dat de waarde van de Caerto-Gift(c) bon alleen bekend is bij Andropov en de schenker.

Voor de afhandeling van betalingen is Andropov een samenwerking aangegaan met Tripledeal.com. Tripledeal biedt behalve het afhandelen van creditcardtransacties ook een Escrow-dienst aan welke uniek is voor Nederland: de consument hoeft pas te betalen nadat de goederen zijn ontvangen en geïnspecteerd.

Andropov is meer dan een online winkel. Wie antieke kaarten gaat verzamelen, begint aan een spannende ontdekkingstocht die niet altijd zonder risico's is. Om met name de beginnende verzamelaar op weg te helpen, heeft Andropov op zijn site talrijke wetenswaardigheden over antieke kaarten bijeengebracht. Hoe werden kaarten gemaakt, en door wie, hoe bepaal je de waarde, op welke wijze moeten ze behandeld worden? Deze en nog veel meer interessante vragen worden helder beantwoord.

Voor additionele informatie:

Andropov
Haansberg 19
4874 NJ Etten-Leur
Nederland

Contactpersoon : Boudewijn Meijer
Telefoon zaak : 076-5032797
Telefoon privé : 076-5014559
Mobiel : 06-22224399
Fax : 076-5032540
E-mail : info@andropov.com
URL : www.andropov.com