Roto Smeets de Boer NV

PlantijnCasparie draagt afwerkingsactiviteiten over aan Molier

PlantijnCasparie (onderdeel van RSDB NV) heeft vandaag een overeenkomst ondertekend met de Molier Groep inzake de overdracht van PlantijnCasparie Afwerkings Unit te Rotterdam per 1 januari 2001. Binnen deze overeenkomst zullen alle medewerkers overgaan en is een meerjarige verbintenis gesloten ten aanzien van het orderpakket.

De activiteiten van PlantijnCasparie Afwerkings Unit te Rotterdam sluiten goed aan bij de kerncompetenties van de Molier Groep, die haar positie op de afwerkingsmarkt voor planoproducten hierdoor weet te versterken. PlantijnCasparie verkrijgt meer ruimte voor haar kerncompententies prepublishing, drukwerk en direct marketing.

De overgenomen activiteiten zullen worden geïntegreerd in de per dezelfde datum door Molier over te nemen boekbinderij F. Kiel te Schiedam en bij Molier te Rijswijk.

Hilversum, januari 2001
ROTO SMEETS DE BOER NV

Voor meer informatie
PlantijnCasparie
Drs M.J. Bos, Algemeen Directeur
033-2455666

Profiel RSDB
RSDB is een beursgenoteerde onderneming met een jaaromzet van EUR 700 mln en 4.200 medewerkers. Het is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatieuitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn op doelgroepniveau ondergebracht in 3 merken: Roto Smeets (voor internationale massaconsumenten informatie) met vestigingen in 7 landen in Noordwest Europa, PlantijnCasparie (voor business-to-business informatie) en Media Partners (internationale publishing services) met vestigingen in 4 Europese landen.

Terug