Persbericht

KijkenVergelijk.nl ontzenuwt Premieverhogingen van 7 tot 40%!

VERNIEUWD KijkenVergelijk.nl wijst consumenten digitaal de weg naar

HONDERDEN GULDENS BESPARING op hun ziektekostenverzekering.

"Laatste overstapmaand voor
ziektekostenverzekeringen
veroorzaakt run op vergelijksites."

Het loopt momenteel stórm op KijkenVergelijk.nl, de énige site in Nederland voor een onafhankelijk, professioneel en vooral met zorg en aandacht voor maatwerk opgesteld verzekeringsadvies voor onder andere ziektekostenverzekeringen. Terwijl de klok wegtikt en de laatste overstapdagen naderen, profiteren consumenten van deze laatste strohalm om te ontkomen aan snoeiharde verhogingen van hun premies, variërend tussen de 7 tot zelfs 40%.

De zekerheden die KijkenVergelijk.nl biedt zijn uniek. Zoals een volledige keuzevrijheid, 100% onafhankelijkheid, deskundigheid en waarborging van de privacy. Voor de goede orde: KijkenVergelijk.nl sluit niet af. De geboden dienstverlening bestaat uit een volstrekt onafhankelijke selectie van de beste offertes. Deze liggen bij de aanvrager binnen twee dagen in de bus. Niet anoniem uitgebraakt door een computer, maar handmatig en met de nodige persoonlijke aandacht opgesteld. De keuze is dan vervolgens aan de ontvanger zelf. KijkenVergelijk.nl heeft geen enkel belang bij het vervolgtraject. De enige tegenprestatie die KijkenVergelijk voor deze onafhankelijke dienstverlening verlangt, is een eenmalige betaling van fl. 27,50,-. Een sinecure voor wie zich realiseert dat hij honderden guldens kan besparen op de dit jaar tomeloos gestegen premies voor ziektekostenverzekeringen.

Met KijkenVergelijk.nl voorkomt de drukbezette verzekerde een eindeloze en vooral doelloze zoektocht door verzekeringsland naar de meest ideale ziektekostenverzekering. Sterker nog: KijkenVergelijk.nl selecteert, op basis van verstrekte gegevens, de meest geschikte offertes.

Professioneel en 100% onafhankelijk. Het enige wat de ontvanger nog hoeft te doen? Inderdaad&kijken en vergelijken!

Meer informatie

Wilt u meer weten? Surf dan naar de site KijkenVergelijk.nl. Ook voor details kunt u contact opnemen met KijkenVergelijk B.V., 055-5226555.