Badminton Daily

Badmintonsport

PERSBERICHT

03-01-01

Pang badmintonner van het jaar

Eric Pang is door de bezoekers van Badminton Daily en Badmintonsport verrassend gekozen tot 'badmintonner van het jaar'. Judith Meulendijks greep de titel 'badmintonster van het jaar'. Na een nek-aan-nek race met Lotte Jonathans en Nicole van Hooren, wisten Chris Bruil en Erica van den Heuvel de titel dubbel van het jaar te pakken.

Bij de heren werd er door de bezoekers gekozen voor talent. Pang was de jongste, laagst geklasseerde en minst ervaren genomineerde. Toch ging de titel met overmacht naar Pang. Ruim 42% van de bezoekers bracht zijn stem uit op deze jonge belofte. Palyama werd tweede, Weistra derde.

Ook de verkiezing voor 'badmintonster van het jaar' was niet echt spannend. Judith Meulendijks won daar met ruime afstand van Mia Audina en Lonneke Janssen. De Helmondse wist ruim 45% van de stemmers voor zich te winnen. Bruil en Van den Heuvel wonnen uiteindelijk de categorie 'dubbel van het jaar' met 4 stemmen verschil van Jonathans en Van Hooren. De derde plaats ging hier naar Van Dalm en Lens.

De afgelopen maand brachten ruim 140 bezoekers van de www.badmintondaily.net en www.badmintonsport.nl hun stem uit. *

Voor meer informatie of screenshots:
Rob Geleijnse, webmaster Badminton Daily, rgeleijnse@hetnet.nl, 06 26 566 577
Jan Vermaat, webmaster Badmintonsport, jan@badmintonsport.nl