Gemeente Berkel en Rodenrijs

HERHALING - Reinigen en Inspecteren hoofdriool

Beheer Buitenruimte (voorheen Openbare Werken Buitendienst) is gestart met het reinigen en inspecteren van het hoofdriool in het kader van rioolonderzoek.
De werkzaamheden zullen in januari nog plaatsvinden in de omgeving van Westpolder Zuid en het Industrieterrein. De werkzaamheden zijn, indien de weersomstandigheden dit toelaten eind januari voltooid. In geval van onvoldoende ontluchtingscapaciteit van uw huisriool, is water en/of stankoverlast mogelijk.

Om dit ongerief zo veel mogelijk te voorkomen, adviseren wij u het toilet en de overige afvoeren af te dekken (bij voorbeeld een emmer water op de w.c. deksel).

Door het bedrijf BFI, die deze werkzaamheden uitvoert, wordt getracht de overlast zo veel mogelijk te voorkomen. BFI is herkenbaar aan de grote gele reinigingsauto's.

Het exacte tijdstip van uitvoering is niet exact te benoemen. Een en ander is afhankelijk van de weersinvloeden, de werksnelheid en de mate van vervuiling.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal het verkeer enige hinder ondervinden. Wij verzoeken u met bovenstaande rekening te houden.
Voor nadere informatie kunt u bellen met Beheer Buitenruimte telefoon (010) 514 0791.