Gemeente Berkel en Rodenrijs

Bekendmaking voorkeursrecht Meerpolder

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend:

het ontwerp-besluit van de gemeenteraad van Berkel en Rodenrijs overeenkomstig het bepaalde in artikel 2, eerste lid, van de Wet voorkeursrecht gemeenten.

Het ontwerp-raadsbesluit tot aanwijzing van percelen in het gebied (plaatselijk bekend als) Meerpolder, waarop het voorkeursrecht opnieuw van toepassing zal worden verklaard, ligt met bijbehorende kadastrale kaart en overige stukken met ingang van 4 januari 2001 gedurende twee weken ter visie bij afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 13.00 uur Als u buiten de openingstijden de stukken wenst in te zien of nadere informatie wilt, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer C. Verhoeff of de heer B. Tjiam, achtereenvolgens telefonisch bereikbaar onder de nummers (010) 514 0702 en (010) 514 0711.

Ingevolge artikel 4.8 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende de periode dat het ontwerp-raadsbesluit plus kaart en lijst ter visie liggen, hun zienswijze daaromtrent schriftelijk gemotiveerd naar voren brengen bij:

De Gemeenteraad van Berkel en Rodenrijs
T.a.v. de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling
Postbus 1
2650 AA Berkel en Rodenrijs
onder vermelding van "voorkeursrecht Meerpolder"

Belanghebbenden die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, kunnen terecht bij de heer C. Verhoeff of de heer B. Tjiam aan hetzelfde adres waar de bovengenoemde stukken ter visie liggen.