Ten Hagen & Stam


Datum 4-jan-2001

Titel Elektro Data gaat Online!

Onderwerp- gebied , Industrie Elektronica & Elektrotechniek
Product / Event

Bericht ELEKTRO DATA GAAT ONLINE: www.elektrodata.nl!
Vol trots introduceert ten Hagen & Stam, BU Industrie van Wolters Kluwer Nederland, Elektro Data Online.

Al twintig jaar zijn de lezers van het responsblad Elektro Data gewend om op de hoogte te worden gehouden van recent verschenen producten. Want weten wat er op de markt verkrijgbaar is, is essentieel en het vergt vaak zeer veel inspanning om daar een goed beeld van te krijgen.

Met Elektro Data Online krijgen engineers, ontwerpers en onderhoudsmonteurs snel een volledig beeld van wat er te koop is. Niet alleen worden alle recent verschenen producten besproken, maar men kan ook via een merken- en leveranciersoverzicht, op zoek gaan naar productgroep, productsoort, producttype, merk/producent en leveranciers. De gebruikers van de site kunnen ook via de Online Service responderen op berichten en advertenties via de zogenaamde responsmodule. Verder kunnen de gebruikers van Elektro Data Online een discussieplatform vinden om met collegas informatie uit te wisselen over producten, merken en leveranciers en zijn er doorverwijzingen naar nuttige bronnen, zoals een agenda met cursussen/evenementen, een selectie uit de vacaturebank JobNews, etc.

Ook de adverteerders van Elektro Data vinden op www.elektrodata.nl de voor hen relevante informatie terug, zoals de NSTD-kaart, een jaaroverzicht met verschijningsdata en themas, uitleg over elektronisch aanleveren van advertenties, uitleg over elektronisch aanleveren van persberichten en een mogelijkheid om rechtstreeks te e-mailen naar de redactie of de advertentieverkoper zelf.

Wilt u meer informatie over Elektro Data Online, bezoek dan eens de site: www.elektrodata.nl. Wilt u aanvullende informatie, dan kunt u bellen naar de hoofdredacteur Richard Bezemer, tel. 0570 64 86 64 of e-mail: rbezemer@kluwer.nl

ten hagen & Stam is een multimediale uitgeverij die zich richt zich op de Bouw , ICT en Industrie Nederland en Vlaanderen. ten Hagen & Stam, BU Industrie van Wolters Kluwer Nederland, Postbus 34, 2501 AG Den Haag, tel. 070 304 68 30, fax 070 304 57 13, info.industrie@wkths.nl, www.tenhagenstam.nl

Product / Event rbezemer@kluwer.nl