Ten Hagen & Stam


Datum 4-jan-2001

Titel Elektromagnetische Compatibiliteit, 2e druk
Onderwerp- gebied , Industrie Elektronica & Elektrotechniek
Product / Event

Bericht Goed nieuws: de bestseller Elektromagnetische Compatibiliteit is weer leverbaar!


Titel : Elektromagnetische Compatibiliteit, 2e druk Ondertitel : Analyse en onderdrukking van stoorproblemen Auteurs : Goedbloed
ISBN : 90 557 6156 7
Prijs : 99,00

Het probleem van het bereiken van elektromagnetische compatibiliteit (EMC) - het onderling niet storen van elektrische apparaten - is even oud als het elektromagnetisme zelf. De bewustwording vond pas plaats bij de opkomst van de radio. Gaandeweg is de EMC-problematiek steeds breder geworden: de huidige dichtheid van elektrische en elektronische apparaten, de dichtheid van de componenten op de printplaten en de hoge snelheden van digitale bouwstenen maken dat men bij het ontwerpen van schakelingen en de onderlinge verbindingen de invloed van elektromagnetische velden niet meer mag verwaarlozen. Kortom, EMC is een vraagstuk geworden waarmee vrijwel alle ontwerpers van elektronische of elektrotechnische schakelingen en systemen vroeg of laat mee worden geconfronteerd.

Het boek Elektromagnetische Compatibiliteit analyse en onderdrukking van stoorproblemen biedt een totaalbeeld van het EMC-vakgebied. Aan de hand van veel (praktijk)voorbeelden raakt de technisch onderlegde lezer snel thuis in deze materie.

Voor bestellingen van deze nieuwe uitgave Elektromagnetische Compatibiliteit, 2e druk kan men bellen naar: ten Hagen & Stam, afdeling klantenservice, 070 304 68 30. Faxen kan ook: 070 304 57 13. Het boek is tevens bij de erkende boekhandel verkrijgbaar. Wilt u meer informatie, dan is e-mailen sneller: info.industrie@wkths.nl.