KSI International NV

E-learning en E-testing
Opleiden met behulp van Internettechnologie



Algemeen
In toenemende mate wordt voor het opleiden van medewerkers gebruik gemaakt van Internettechnologie. Nieuwe media als het Internet en intranet bieden organisaties ongekende mogelijkheden om E-learning toe te passen. KSI zet samen met u de mogelijkheden op een rij en implementeert E-learning in uw organisatie.

Voordelen
E-learning biedt veel voordelen, zoals:

aanbod van lesstof op maat

tijd- en plaatsonafhankelijk gebruik

directe communicatie en samenwerking

eenvoudige distributie en beheer

begeleiding en beoordeling op afstand, E-testing. De vele mogelijkheden maken het echter niet eenvoudig om goede keuzes te maken.

Stappenplan
Op basis van haar ervaring heeft KSI een stappenplan ontwikkeld voor de invoering van E-learning en E-testing. In vijf stappen komt u tot een doordachte en volledige aanpak van E-learning binnen uw organisatie. De stappen variëren van een grondige analyse van de situatie en van uw wensen, tot de opleiding van gebruikers en begeleiders.

Oplossingen
Er zijn diverse kleinschalige en grootschalige oplossingen voor het creëren van een digitale leeromgeving. Oplossingen kunnen variëren van kleinschalige intranet/extranet-oplossingen tot en met grootschalige, kant-en-klare oplossingen of complete maatwerk leeromgevingen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de wijze waarop KSI u begeleidt bij de invoering van E-learning? Neem dan contact op met:

KSI End User Training & Support
Nederland:
Poortdijk 34 d-f
3402 BS IJsselstein
T (030) 686 88 00
F (030) 687 67 27
eut&s@ksi.nl

België:
Luchthavenlaan 25 A 4
B-1800 Vilvoorde
T +32 (0) 2 709 10 11
F +32 (0) 2 725 95 39
eut&s@ksi.be