Lost Boys opent vestigingen in Madrid en Londen

Nieuwe kantoren vormen basis voor verdere Europese expansie

Amsterdam, 4 januari 2001 - Lost Boys heeft twee nieuwe Europese vestigingen geopend, in Madrid en Londen. De vestiging in Madrid is de tweede in Spanje, naast het kantoor in Barcelona. Met deze nieuwe vestigingen geeft Lost Boys nadere gestalte aan haar strategie voor verdere uitbreiding in Europa.

In Londen biedt Lost Boys haar complete spectrum van diensten aan, waaronder consultancy, conceptualisatie, grafisch en technisch ontwerp, implementatie op het gebied van e-business en nieuwe media. Al deze disciplines worden geïntegreerd bij het creëren van nieuwe consumentenervaringen op het gebied van de business-to-business en business-to-consumer markten. De keuze voor Groot Brittannië en Londen is gebaseerd op het gegeven dat in dit land de markt voor multimedia-projecten ver ontwikkeld is en omdat Londen in de Europese economie een belangrijke plaats inneemt. Ook heeft Groot Brittannië een voorsprong op het gebied van breedband-Internet en interactieve televisie. Lost Boys Londen telt inmiddels tien medewerkers.

In Spanje is Lost Boys onder andere actief in e-business projecten, multimediatoepassingen en on-line oplossingen op het gebied van Internet, mobiele telefonie en interactieve televisie. Met het nieuwe kantoor in Madrid komt het totale aantal Lost Boys-medewerkers in Spanje op 80.

Over Lost Boys
Lost Boys heeft ruim 400 medewerkers en is een eigentijds bedrijf dat zich specialiseert in e-business en nieuwe media. Het biedt een volledig scala aan diensten, van consultancy op strategisch niveau tot en met het bouwen en onderhouden van digitale toepassingen (voor internet, breedband, WAP, etc.). Lost Boys combineert businessstrategie, creativiteit en technologie om op een inspirerende manier de doelstelling van de klant te vertalen in maatgerichte oplossingen. De digitale beleving van hun doelgroepen is hierbij steeds het uitgangspunt. Behalve in Nederland heeft Lost Boys vestigingen in Barcelona, Madrid, Londen en Warschau.

Contactpersonen voor de pers:
Lost Boys, Sytske Hermans, tel. 020 535 61 61
of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, tel. 023 5628208