Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 4-01-2001 2ePersberichtdonderdag4januari2001

Politieberichten

Veldhoven: Snelheidscontrole
Donderdagmorgen tussen 9.40 en 12.00 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Run 4200. Van de 493 gecontroleerde voertuigen reden er 103 sneller dan de toegestane snel-heid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 92 km/u.

Aarle-Rixtel: Woninginbraken
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in drie woningen, respectievelijk gelegen aan de Laarweg, de Dorpsstraat en B. van Heesselsstraat. De sloten van de achter-deuren zijn geforceerd. Uit de woningen verdween geld, gsms en sleutels. De personenauto van de bewoner aan de Laarweg is een paar honderd meter van zijn woning aangetroffen. Uit de woning aan de Dorpsstraat wordt niets vermist.

Gemert: Inbraak in woning
Tussen woensdagavond 19.30 en donderdagmorgen 10.00 uur is ingebroken in een woning aan de Prinses Irenestraat. Onbekend is hoe men de woning binnenkwam. Uit de woning verdwenen sieraden, geld, en pasjes.

Oirschot: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen omstreeks 10.00 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Doornboom-straat - t Ven en Hoogdijk een 28-jarige motorrijder uit Bladel gewond. Hij reed op genoem-de kruising. Een 73- jarige automobilist uit Middelbeers, komende uit de richting t Ven, reed genoemde kruising op en verleende daarbij geen voorrang aan de motorrijder. De motorrijder kwam ten val. Zijn motor schoof door en botste tegen een stilstaande auto. De motorrijder klaagde over pijn aan zijn been.

Mierlo: Inbraak in woning
Tussen woensdagavond 20.30 en donderdagmorgen 7.50 uur is ingebroken in een woning aan de Wilhelminastraat. De ruit en het slot van de achterdeur zijn vernield. Uit de woning zijn cds, een cd speler, geld en sieraden gestolen.

Geldrop: Woninginbraken
In de nacht van woensdag op donderdag is in drie woningen aan de P.J. Zweegersplein in-gebroken. Van de woningen zijn aan de achterzijde een keukenraam opengebroken. Uit twee woningen wordt niets vermist. Uit een woning zijn enkele pasjes, geld en een videoca-mera met drie accus gestolen.

Asten: Autogordelcontrole
Donderdag tussen 8.00 en 9.00 uur is een autogordelcontrole gehouden op de N279. 30 automobilisten zijn gecontroleerd. 3 kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Liessel: Autogordelcontrole
Donderdag tussen 10.30 en 11.30 uur is op de Hoofdstraat een autogordelcontrole gehou-den. Van de 75 gecontroleerde automobilisten kregen 16 een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Helmond: Diefstal babyjasjes
Donderdagmiddag tussen 12.30 en 13.00 uur zijn uit een bedrijf aan de Ringdijk vijf dozen, met daarin 150 babyjasjes, weggenomen. Door een chauffeur werd gezien dat een onbeken-de man de dozen in een personenauto laadde en daarna wegreed.

De Mortel: Autogordelcontrole
Donderdagmiddag tussen 13.20 en 14.15 uur is een autogordelcontrole gehouden op de Oude Molenweg. Van de 80 gecontroleerde automobilisten kregen 12 een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel. Tevens werden 3 bromfietsers bekeurd voor het niet dragen van de helm.