Gemeente Rijswijk

Gemeenteberichten
4 januari 2001


* Openbare bekendmaking Wet Milieubeheer

* Ontwerp-beheersgebiedsplan Zuid-Holland
Openbare bekendmaking
Wet Milieubeheer

Ontwerp-milieuvergunningen

Burgemeester en wethouders van Rijswijk delen mede (gelet op artikel 3:19, tweede lid van de Algemene wet bestuursrecht) dat zij voornemens zijn positief te beschikken op de aanvraag om vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor het volgende perceel:

1. Laan van Zuidhoorn ongenummerd (kavel L-zuid), voor het opichten en in werking hebben van een drukkerij.

Ter bescherming van het milieu zijn aan de bovengenoemde ontwerp-milieuvergunning diverse voorschriften en/of beperkingen verbonden.

Ter inzage-legging

De ontwerp-milieuvergunning onder nummer 1 ligt vanaf heden gedurende vier weken (tot en met 2 februari 2001) ter inzage bij de afdeling Vergunningen en Handhaving, sectie Milieu & APV, gevestigd aan de De Bruijn Kopsstraat 4 te Rijswijk, op alle werkdagen geopend van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Bovendien liggen de stukken gedurende deze termijn iedere maandagavond ter inzage in de Brandweerkazerne, Jacob van Offwegenlaan 55, van 17.00 tot 20.00 uur.

Inlichtingen over de terinzage liggende stukken kunt u telefonisch inwinnen bij de afdeling Vergunningen en Handhaving, sectie Milieu & APV, via telefoonnummer 070-3959870

Bedenkingen (bezwaren) tegen de ontwerp-milieuvergunning

Schriftelijke bedenkingen kunnen tot genoemde datum door een ieder worden gezonden aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 5305, 2280 HH Rijswijk. Ook kunnen in die periode mondelinge bedenkingen worden ingediend na telefonische afspraak via 070 -39 59 870.

Degene die schriftelijk bedenkingen indient kan aan het college verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

.

Ontwerp-beheersgebiedsplan Zuid-Holland

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben het ontwerp-beheersgebiedsplan Zuid-Holland vastgesteld.

Het beheersgebiedsplan regelt de mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor agrarisch natuurbeheer in daartoe aangegeven beheersgebieden in geheel Zuid-Holland. Het beheersgebiedsplan is gebaseerd op de Subsidieregeling agrarisch natuurbeheer (SAN). Het gaat om een ruime jas-plan dat na definitieve vaststelling alle oude, op grond van de Regeling beheersovereenkomsten en natuurontwikkeling (Rbon) begrensde, beheersgebieden zal vervangen. De geplande ingangsdatum van het beheersgebiedsplan is 1 april 2001.

Van donderdag 4 januari 2001 tot en met dinsdag 16 januari 2001 ligt voor een ieder op het gemeentehuis ter inzage het ontwerp-beheersgebiedsplan Zuid-Holland. U kunt het ontwerp-beheersgebiedsplan inzien op werkdagen van 8.30 tot 14.00 uur bij de sectie communicatie op het gemeentehuis, Generaal Spoorlaan 2 (kamer 77).

Indien u bedenkingen heeft tegen het ontwerp-beheersgebiedsplan kunt u deze uiterlijk tot en met 31 januari 2001 indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2500 LP Den Haag.

.



Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2001 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.