Politiebericht Brabant-Noord: Oss 4-01-2001
Persbericht district Maasland

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Ravenstein

Woensdagmiddag is een 89-jarige fietser uit Schaijk gewond geraakt bij een ongeval. De man reed op zijn fiets over de Schaijkseweg in Ravenstein. Daar werd hij door een hem juist passerende 20-jarige bromfietsster uit Grave aangereden. Nog onduidelijk is hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. De fietser is met een hersenschudding en een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

CONTROLE VERLICHTING, Oss

Woensdagavond is controle gehouden op de Heschepad en de Raadhuislaan in Oss op het gebruik van verlichting. Totaal 29 personen werden bekeurd. Bij 24 fietsen en bromfietsen bleek de verlichting niet in orde. Ook bij 5 autos was de verlichting niet in orde.

VUURWERK, Oss

Woensdagavond werd een 21-jarige man uit Oss gecontroleerd op de Oostwal in Oss. De man bleek 70 stuks vuurwerk, strijkers, in zijn bezit te hebben. De strijkers zijn in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Donderdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Heihoeksingel in Oss. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 344 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 64 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/u.