Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 4-01-2001 Persbericht district Aa & Dommel

OPENBARE DRONKENSCHAP, Vught

Woensdagavond is een 38-jarige man uit Vught bekeurd voor openbare dronkenschap. De man viel op het Moleneindplein in Vught voorbijgangers lastig.

INBRAAK WONING, Boxtel

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Leenhoflaan in Boxtel. Een deur werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Uit de woning werd de geluidsapparatuur gestolen.

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxtel

Een 48-jarige fietser uit Boxtel is donderdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval. De man reed op zijn fiets over de Mijlstraat in Boxtel. Op de kruising met de Industrieweg kwam hij in aanrijding met een over de Industrieweg rijdende auto bestuurd door 34-jarige man uit Vught. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

INBRAAK AUTO, Boskant

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Berkstraat in Boskant. Een portier werd opengebroken. Verwarmingsonderdelen en gereedschap werden gestolen. Ook in een auto die geparkeerd stond aan de Meidoornstraat in Boskant is in dezelfde nacht ingebroken. Van de auto werd een portier opengebroken. Uit de auto werden papieren gestolen.

CONTROLE SNELHEID, Esch

Donderdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Dorpsstraat in Esch. Op deze weg waar 30 km/u gereden mag worden werden 133 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 30 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 51 km/u.