Obragas

Mededeling: Beëindiging subsidieregeling Stimulering isolatiemaatregelen en HR verwarmingstoestellen voor bedrijfsgebouwen

Na 31 december 2000 kunt u geen gebruik meer maken van de subsidieregeling 'Stimulering isolatiemaatregelen en HR verwarmingstoestellen'

Vanaf 1 januari 2000 is de subsidieregeling 'Stimulering isolatiemaatregelen en HR verwarmingstoestellen' van kracht. Deze maatregelen zijn gericht op de vermindering van energiegebruik en daardoor een verminderde uitstoot van schadelijke stoffen. De subsidie geldt voor eigenaren en gebruikers van bedrijfsgebouwen.

U komt voor subsidie in aanmerking als u bepaalde energiebesparende voorzieningen laat aanbrengen in een bestaand bedrijfsgebouw. Een bestaand bedrijfsgebouw is een bedrijfsgebouw dat voor 1 januari 2000 in gebruik is genomen.

De lopende subsidieaanvragen voor het subsidiejaar 2000 worden nog in het jaar 2001 afgehandeld. Het betreft met name de vóóraf-aanvragen die in het subsidiejaar 2000 zijn ingediend en waarvan de uitvoering van de maatregelen in het jaar 2001 plaatsvindt (uitvoering vóór 1 juli 2001!). Achteraf-aanvragen kunnen ook nog worden ingediend in het jaar 2001, mits de uitvoering van de maatregelen heeft plaatsgevonden in het jaar 2000 en de subsidieaanvraag wordt ingediend binnen 13 weken na de betaaldatum.

Particulieren wijzen wij graag op de Energie Premie Regeling.