Gemeente Zwijndrecht

Stopverbod Antoni van Leeuwenhoekstraat

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij hebben besloten om een stopverbod in te stellen aan de Antoni van Leeuwenhoekstraat tussen de Christiaan Huygensstraat en de eerste parkeervakken (richting Uytenboogeartstraat). Dit verbod zal aangeven worden doormiddel van een doorgetrokken gele streep. Vanaf heden ligt dit besluit ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Burgemeester de Bruïnelaan 45. U kunt de stukken inzien op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Indien u belanghebbende bent en u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u binnen 6 weken na heden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij:

Het College van Burgemeester en Wethouders van Zwijndrecht Postbus 15
3330 AA ZWIJNDRECHT

U kunt dan eventueel ook (maar alleen als u ook een bezwaarschrift indient) om een voorlopige voorziening (is voorlopig oordeel van de rechter) vragen bij de:

Arrondissementsrechtbank
Postbus 7003
3300 GC DORDRECHT

De kosten hiervan bedragen f 225,-- voor natuurlijke personen (individuen) en f 450,-- voor rechtspersonen (bijvoorbeeld bedrijven). Het bezwaarschrift en het verzoek om voorlopige voorziening moeten worden ondertekend en dienen verder ten minste te bevatten:


*

a. de naam en het adres van de indiener;

*

b. de dagtekening;

*

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of het verzoek om voorlopige voorziening is gericht;

*

d. de gronden van het bezwaar of verzoek om voorlopige voorziening.

Nadere informatie over het bovenstaande kunt u inwinnen bij de behandelend ambtenaar, mevrouw L.H. Hertogh-Barten tel. (078) 620 67 01).

Zwijndrecht, 4 januari 2001