Gemeente Zwijndrecht

Verordening afvalstoffenheffing 2001

Burgemeester en wethouders delen mede dat de gemeenteraad van Zwijndrecht op 21 december 2000 de volgende verordeningen heeft vastgesteld:

Verordening afvalstoffenheffing 2001;
Verordening tot wijziging van de Binnenhavengeldverordening Drechtsteden 1995;
Verordening tot wijziging van de Verordening Brandweerrechten 1987; Verordening tot wijziging van de Verordening hondenbelasting Zwijndrecht 1989;
Verordening tot wijziging van de Legesverordening; Verordening tot wijziging van de Verordening Marktgeld; Verordening onroerende-zaakbelastingen 2001; Verordening tot wijziging van de Precarioverordening; Verordening reinigingsrecht 2001;
Verordening tot wijziging van de Verordening Rioolrecht 1989.

Deze wijzigingen betreffen voornamelijk tariefsaanpassingen die gelden voor 2001. Deze verordeningen treden in werking op de achtste dag na de datum zoals vermeld op dit blad. De datum van ingang van de heffing voor deze verordeningen is 1 januari 2001.

Voorts heeft het college van burgemeester en wethouders in de vergadering van 28 november 2000 de volgende besluiten genomen:


*

Ter uitvoering van de verordening reinigingsrecht de directeur van Netwerk te benoemen als heffingsambtenaar;

*

Ter uitvoering van de gemeentelijke belastingen is de `Regeling heffing en invordering gemeentelijke belastingen' vastgesteld.

Deze besluiten zijn opgenomen in het algemeen verkrijgbare Register belastingverordeningen.
Deze besluiten liggen voor een ieder kosteloos ter inzage op het Infocentrum van de gemeente. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van de kosten een afschrift krijgen van het genoemde besluiten. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de medewerker heffingen van de gemeente, telefoonnummer (078) 620 66 27.

Zwijndrecht, 4 januari 2001