Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 5-01-2001
Persbericht district Land van Cuijk

AUTO WEG

Tussen woensdagavond en donderdagmiddag verdween op een parkeerterrein aan het Stationsplein in Cuijk een personenauto. Het voertuig, een beige Opel Kadett, werd donderdagavond op de Gansakker in Katwijk aangetroffen. Beide rechterportieren waren beschadigd. De eigenaar is kennis gesteld.

RAMKRAAK IN CUIJK

Afgelopen nacht vond in een winkel van een tankstation aan de Lange Beijerd in Cuijk een ramkraak plaats. Men heeft vermoedelijk met een auto een grote ruit vernield en vervolgens enkele dozen met rookwaren weggenomen.

LEGE KASSA ALS BUIT

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een cafetaria aan de Marijkestraat in Mill. Na het vernielen van een ruit nam de dader een lege kassa weg. Door de actie van de dief raakten een ijskoekjesstandaard en een bloempot beschadigd.

DRONKEN MAN RAMT TWEE GEPARKEERDE AUTOS

De politie heeft vanmorgen een 38-jarige inwoner van Grave aangehouden. Na de melding dat een automobilist op de Traverse in Grave tegen een geparkeerde auto was gebotst en vervolgens was doorgereden bleek ter plekke dat het geparkeerde voertuig weer tegen een andere auto was geschoven. De politie trof even later op de Zwanenhorst in Grave de auto met schade aan. De eigenaar, die sterk onder invloed was van alcohol, werd vervolgens aangehouden. De man verklaarde tegenover de politie zeker twintig flessen bier te hebben gedronken. Ook had de Gravenaar medicijnen gebruikt. Hij ontkende met de auto te hebben gereden. De aanrijding zou zijn veroorzaakt door een vriend wiens naam hij niet wilde noemen. De man kreeg het maximale rijverbod van zestien uur en proces-verbaal. Een van de twee gedupeerde autobezitters heeft inmiddels aangifte gedaan.