Politiebericht Friesland: Fryslân/Noord-Holland 5-01-2001 Vermissing jonge vrouw uit Warmenhuizen

Vermissing jonge vrouw
Sinds donderdag 28 december wordt Wendy de Ruiter uit Warmenhuizen (Noord-Hollland) vermist. Wendy is 21 jaar en ziet er ook als zodanig, dus als een jonge vrouw, uit. Zij is echter zwak begaafd en maakt zeer makkelijk contact met vreemden. Kort na haar verdwijning heeft zij nog contact gehad met familie maar sinds 29 december 2000 is niets meer van haar vernomen. De familie en begeleiders hoopten in de loop der dagen opnieuw contact met haar te kunnen krijgen. Dit is echter niet gelukt. Zij hebben nu aangifte van haar verdwijning gedaan.

Signalement: Wendy is een jonge vrouw, 21 jaar, lengte ca. 1.50 meter, tenger postuur, getinte huidskleur, met een Indisch uiterlijk. Zij spreekt goed Nederlands, heeft een neuspiercing gehad. Toen zij haar woning verliet droeg zij een lichtblauwe spijkerbroek, een rode jas met in witte letters op de achterzijde Cool-Cat. Verder droeg zij verschillende zilveren ringen en een gouden ring.

Tijdens het laatste contact met Wendy, heeft zij gezegd bij een vriendin in Leeuwarden te verblijven, hierover zijn verder geen gegevens bekend.

Mensen die mogelijk weten waar Wendy verblijft, worden verzocht om contact op te nemen met de politie: 0900- 8844.

Noot voor de media
Omdat Wendy mogelijk in Leeuwarden verblijft, wordt dit bericht ook via de politie Friesland verspreid. Een foto is in dit bericht opgenomen en wordt als bijlage bij dit persbericht getoond. Voorlichting NH-Noord, Peter v/d Heiden, 072-5497991/7993/06-53288960