Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 5-01-2001 Persbericht district Aa & Dommel

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Donderdagmiddag is een 32-jarige fietsster uit Schijndel gewond geraakt bij een ongeval. Op de Hoofdstraat in Schijndel werd ze aangereden door een auto, bestuurd door een 68-jarige vrouw uit Nijmegen. De fietsster is met botbreuken overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

INBRAAK BEDRIJF, Boxtel

Donderdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Bosscheweg in Boxtel. Een ruit van het bedrijf werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Een laptop computer werd gestolen.

VERNIELING, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 0.30 uur werd gemeld, dat in de Rouppe van der Voortlaan in Vught een auto op zijn kant was gegooid. Hierdoor is een zijkant van de auto flink beschadigd. Getuigen hadden een goed signalement aan de politie doorgegeven. Korte tijd later werden 5 jongens uit Vught (13, 14, 14, 16 en 16 jaar) in de omgeving aangetroffen die aan de beschrijving voldeden. Nadat ze werden aangesproken geven ze toe de auto omgegooid te hebben. Hierop zìjn ze aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK WINKEL, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel. Rond 01.20 uur ging het inbraakalarm over van het bedrijf. Bij de winkel bleek een ruit te zijn vernield. Binnen werden enkele vitrinekasten vernield. Telefoons en videoapparatuur werden gestolen. Getuigen zijn nog achter de inbrekers aangegaan. Een van hen vluchtte het binnenterrein van het gemeentehuis op. Om aan zijn achtervolgers te ontkomen vernielde hij een ruit van het gemeentehuis en wist via het gemeentehuis te ontkomen.

INBRAAK BEDRIJF, Schijndel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Meierijstraat in Schijndel. Van het bedrijf werd een deur opengebroken. Binnen werden twee kasten opengebroken en wat geld werd gestolen.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Vrijdagmiddag is een 18-jarige man uit Schijndel gewond geraakt bij een ongeval. De man zat in een auto die bestuurd werd door een 20-jarige man uit Schijndel. Ze reden over de Boschweg in Schijndel. Op het moment dat ze een auto, bestuurd door een 37-jarige man uit Schijndel aan het inhalen waren, reed die juist linksaf een inrit in. De auto van de twee mannen reed hierdoor tegen een langs de weg staande boom. Het 18 jarige slachtoffer is met hoofd en beenletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Oedenrode

Vrijdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedernode. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 920 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 63 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.

AUTO GESTOLEN, Middelrode

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf het Oranjeplein in Middelrode een licht grijze Jeep, Grand Cherokee 4WD gestolen. De wagen met een waarde van ongeveer fl. 130.000,- heeft als kenteken