Gemeente Zwijndrecht

Vrijstelling nieuwbouw
op locatie Nieuwstraat 15

De burgemeester van de gemeente Zwijndrecht geeft kennis van het feit dat vanaf vrijdag 5 januari 2001 gedurende 2 weken ter inzage zal liggen in het infocentrum van het gemeentehuis, Burg. de Bruïnelaan 45, de aanvraag van Lugten Malschaert Architecten bv voor een vergunning voor het wijzigen van het bouwplan voor de bouw van een restaurant en 2 woningen op de locatie Nieuwstraat 15. De wijzigingen ten opzichte van het oude bouwplan zijn het aanbrengen van een kelder onder het gebouw, een aanpassing van de schoorsteen, het op kleine onderdelen wijzigen van de gevel en het op kleine onderdelen inpandig aanpassen van het oorspronkelijke bouwplan.

Voordat bouwvergunning kan worden verleend, is vrijstelling op grond van artikel 9 van het bestemmingsplan `Veerplein' noodzakelijk. Deze vrijstelling betreft het vergroten van de bedrijfsvloeroppervlakte (voor 360 m2 i.p.v. 275 m2) door het aanbrengen van een kelder die ten behoeve van het restaurant gebruikt zal worden.

Gedurende genoemde periode kunnen belanghebbenden schriftelijk bedenkingen indienen op ons voornemen tot verlening van vrijstelling. De bedenkingen kunnen worden gericht aan

Burgemeester en wethouders
t.a.v. J. Foeken
Postbus 15
3330 AA te Zwijndrecht.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw De Lege, doorkiesnummer (078) 620 66 13.

Zwijndrecht, 4 januari 2001.