Gemeente Hoorn

Nieuws

KINDERVAKANTIESPELEN
Op vrijdag 5 januari 2001 organiseren het Sportopbouwwerk van de Gemeente Hoorn en de Stichting Netwerk samen de Vakantiespelen Hoorn. Dit jaar kunnen alle kinderen uit Hoorn in de leeftijd van 4 jaar t/m 12 jaar zich sportief en creatief vermaken in sporthal de Opgang.

De sporthal is speciaal voor deze dag omgebouwd tot een echte pokemonwereld. Er zijn allemaal verschillende gym's waar je o.a. kunt survivallen, pokehockeyen, pokeluchtkussen, pokevoetbal en een pokegevecht kunt houden. Verder zijn er computers met toffe spelen en de Freewheelers van de Stichting Straattheater West-Friesland zullen hun goochelshow opvoeren. Verder kun je pokemonposters maken en jezelf met schmink laten omtoveren tot een levensechte pokemon. Er is ook een aparte ruimte waar je pokemonkaarten kunt wisselen.

Neem je eigen gameboy mee en speel pokemon battles tegen anderen. Als je klaar bent met je gameboy kun je hem afgeven bij de speciale gameboyoppascentrale.

De kinderen kunnen gebruik maken van de gratis bus die hun naar de pokemonwereld brengt.
De opstapplaatsen zijn:
10.30 uur Ü wijkcentrum de Kersenboogerd
10.30 uur Ü Bushalte tegenover winkelcentrum de Grote Beer 10.40 uur Ü wijkcentrum de Schoor
De bussen vertrekken om 15.00 uur vanaf sporthal de Opgang weer terug naar de opstapplaatsen.

De kosten voor deze activiteit inclusief een glas limonade zijn f. 2,50 per kind. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het sportopbouwwerk tel. 0229-252612



terug