VIEWLOCITY RICHT ZICH OP E-MARKT VOOR ONLINE TRADING EN FINANCE


Bedrijf bouwt samen met Oracle en Stockgroup.com wereldwijde e-leasing beurs voor Onmark Group

Amsterdam, 05 januari 2001 - Viewlocity Inc., een toonaangevende leverancier van software en services voor het integreren van e-business netwerken en het synchroniseren van supply webs, is geselecteerd door Onmark Group om de integratie-infrastructuur te leveren voor het nieuwe e-marktplein van Onmark. Op dit nieuwe e-marktplein zal contact worden gelegd tussen grote fabrikanten van computerapparatuur, value-added resellers en vooraanstaande leasemaatschappijen. De integratie-broker van Viewlocity zal zorgen voor de probleemloze uitvoering van realtime transacties tussen verkopers, klanten en financieringsinstellingen.

Viewlocity zal verantwoordelijk zijn voor de integratie van zowel Onmark's interne business applicaties als die van de enterprise resource planning (ERP) systemen van de handelspartners. Wanneer het marktplein volledig operationeel is, zal het in staat zijn honderdduizenden berichten per dag te verwerken over meerdere platforms. Handelspartners en andere klanten kunnen lease-applicaties versturen die daarna in realtime worden verwerkt en worden verzonden naar de leasemaatschappijen. Daarnaast kan men gedurende het hele proces de status van de applicaties volgen.

"Viewlocity was een eenvoudige keuze voor ons," zegt Denis Choquette, CEO van Onmark Group. "Hun technologie is flexibel, kan de geprognotiseerde volumes verwerken en heeft zich bewezen bij verschillende Fortune 1000 bedrijven. Bovendien weten we ons verzekerd van de ondersteuning door een aantal van de meest ervaren supply chain experts in de industrie."

Viewlocity zal samenwerken met een team van vooraanstaande bedrijven dat door Onmark bijeen gebracht is voor de implementatie van het e-marktplein. Oracle Corporation (NASDAQ:ORCL), een toonaangevende leverancier van e-business software, zal de onderliggende database architectuur leveren, plus een aantal andere applicaties en services.
Stockgroup.com Holdings Inc. (OTCBB:SWEB), een bedrijf met uitgebreide ervaring op het gebied van financiële media en technologie, zal de front-end functionaliteit van het marktplein ontwikkelen.

"Dit is een opwindend project en we verheugen ons zeer op de samenwerking met Onmark en de andere leden van het projectteam," zegt Greg Cronin, President en CEO van Viewlocity. "Onze integratie-broker is speciaal ontwikkeld voor projecten als deze, waarbij realtime messaging over meerdere platforms een vereiste is."

###

Over Onmark Group
Onmark Group levert web-gebaseerde innovatieve oplossingen op het gebied van leasing en financiering. De website die het bedrijf binnenkort zal openen is een wereldwijd marktplein voor leasing, financiering en procurement in realtime. Voor meer informatie over de oplossingen van Onmark op het gebied van leasing en financiering kunt u bellen naar 887.499.6888 of de website van het bedrijf bezoeken op www.onmarkgroup.com


Over Viewlocity
Viewlocity is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en services voor de integratie van e-business netwerken en het synchroniseren van supply webs. Onze agnostische oplossingen bieden applicatie integratie, B2B integratie en trading community management, waardoor onze klanten hun bestaande technologie op een hoger niveau kunnen tillen. De oplossingen van Viewlocity op het gebied van supply web execution, op basis van XML en andere open standaards, bieden de mogelijkheid tot automatisering van het business process via het Internet tussen klanten, leveranciers en trading communities.

De event-gebaseerde integration broker heeft wereldwijd meer dan 3.200 installaties; de broker draait op de voornaamste besturingssystemen (Unix, NT, AS/400) en biedt een unieke non-intrusieve methode om snel heterogene systemen, platformen, applicaties en communicatie formaten van business partners met elkaar te verbinden. Viewlocity heeft wereldwijd viertien kantoren. Het mondiale hoofdkwartier is gevestigd in Atlanta, Georgia. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Londen, het hoofdkantoor voor de regio Azië/Pacific in Singapore. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Viewlocity op nummer +1 877.512.8900, maar u kunt het bedrijf ook op het Web bezoeken: www.viewlocity.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Gemma Robertson
Tel.: + 31 20 5304348
Fax: + 31 20 5304331
E-mail: gemmar@text100.nl www.text100.com

Viewlocity
Hans van de Kamp
Tel.: + 31 418 576 090
Fax: + 31 418 576 099
E-mail: hk@viewlocity.nl www.viewlocity.com