Avond met Alessandro Safina vanaf 1 gulden!
AMSTERDAM - Wie biedt er meer dan een gulden voor avondje op stap met zanger Alessandro Safina? De Veilinghal geeft je in samenwerking met Mercury Records en Noordzee FM de kans. De hoogste bieder wordt samen met een vriend of vriendin een avond en een nacht in de watten gelegd. In opera-kringen heeft Safina al een grote naam opgebouwd. Met de licht klassieke muziek op zijn debuutalbum Insieme A Te en zijn gevoel voor Italiaanse passie verenigt Alessandro klassiek en pop. Deze nieuwe ster, die na de veschijning van zijn single Luna al de opvolger van Andrea Bocceli wordt genoemd, heeft in korte tijd al vele CD's verkocht. Met zijn charmante verschijning heeft hij bovendien de harten van talloze Nederlanders gestolen.

De hoogste bieder krijgt uiteindelijk een overheerlijk diner voor twee voorgeschoteld in Restaurant De Orangerie in Den Haag. Na het diner worden de 'winnaars' verwelkomd bij het concert dat Alessandro Safina geeft in het aangrenzende Congresgebouw. Na een spetterend optreden van deze superster zullen de gelukkigen ontvangen worden op de afterparty, waar een persoonlijke ontmoeting Alessandro geregeld is.
Over de reis naar huis hoeft de hoogste bieder zich niet druk te maken, aangezien er een kamer voor twee personen is gereserveerd in het Golden Tulip Bel Air Hotel in Den Haag. Pas na het ontbijt kan de volgende ochtend weer worden teruggekeerd naar de werkelijkheid. Nog een beetje wegdromen met de muziek van Alessandro behoort ook tot de mogelijkheden. De hoogste bieder ontvangt namelijk ook nog eens twee gesigneerde exemplaren van zijn CD!
De actieveiling 'Avondje Alessandro' start vrijdag 5 januari loopt tot maandag 15 januari, 12.00 uur. Direct na afloop van de online veiling zullen de persoonsgegevens van de hoogste bieder worden doorgegeven aan Mercury Records. Zij verzorgen de complete afhandeling van het arrangement. Het bieden start uiteraard weer vanaf 1 gulden!
Rene de Groot
020-5854505