Gemeente Ede

Gratis nieuwjaarsconcerten op zaterdag 6 januari

Vanaf zaterdag 23 december zijn de gratis kaarten af te halen bij De Reehorst. De receptie is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. U kunt de kaarten ook telefonisch reserveren via nummer (0318) 63 37 41 tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Er zijn twee concerten: om 15.00 uur en om 20.00 uur. Beide concerten duren een uur. Na afloop van het avondconcert, om 21.00 uur, bent u van harte welkom op de officiële nieuwjaarsreceptie. Maar ook na de matinee kunt u uw nieuwjaarswensen aan het college overbrengen. Er is altijd veel belangstelling voor de gratis toegangskaarten. Het is dus zaak dat u snel in actie komt. U kunt de kaarten persoonlijk afhalen bij De Reehorst of even bellen.

Muzikale reis
Er treden drie musici voor u op. Arno Bornkamp op de saxofoon, Ivo Janssen aan de piano en Johannes Leertouwer op viool. Zij verzorgen een muzikale reis: van J.S. Bach tot George Gershwin en Marc Eychenne. Het gemeentebestuur biedt de inwoners van Ede deze nieuwjaarsconcerten aan. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de Rabobanken in de gemeente Ede. U bent van harte welkom.



Ede, 27 december 2000