Politiebericht Flevoland: gehele regio 6-01-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Aanrijding met gewonde
LELYSTAD Op de Larserdreef remde vrijdagmiddag een 37-jarige automobiliste uit Lelystad voor de daar in verband met wegwerkzaamheden aangebrachte wegversmalling. Een 23-jarige automobilist, eveneens uit Lelystad, merkte dit niet en reed achterop de voor hem rijdende auto. De bestuurster van de voorste auto is met onbekend letsel overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Ruitengooiers aangehouden
ALMERE Een zestal jongens is vrijdagavond door de politie op Station Parkwijk aangehouden. Getuigen hadden gezien dat zij op het station ruiten vernielden. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Rijden onder invloed
ALMERE De politie heeft vrijdagavond op de Makelaarstraat een 20-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Hij blies 735 ug/l (1,67 promille). Het rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt.

LELYSTAD Op de Polderdreef werd vrijdagnacht een 24-jarige automobilist uit Lelystad betrapt op rijden onder invloed. Hij blies 305 ug/l (0,69 promille), hetgeen hem een proces-verbaal en een rijverbod voor twee uur opleverde.