Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Wethouder mevr. M. Donders-De Leest neemt op 7 januari a.s. het beleidsplan van de voetbalvereniging DSE in ontvangst. Burgemeester drs. J. van Agt bezoekt op 18 januari a.s. de receptie van de nieuw benoemde notaris mr. R.P.H. van Dorresteijn.

Vergunning

Aan Zegers Makelaardij is vergunning verleend om de gevelreclame aan het pand aan de Oude Bredaseweg 58 te veranderen.

Subsidie

Burgemeester en wethouders hebben aan de plaatselijke Stichting Matthäus Passion een stimuleringssubsidie van f.3250,= toegekend, om de uitvoering van dit werk op 7 april a.s. in de Lambertuskerk financieel mogelijk te maken. De Cultuurraad heeft hierover positief geadviseerd. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft eveneens f.3250,= als subsidie toegekend.

Grondaankopen

Burgemeester en wethouders hebben een voorstel aan de gemeenteraad in voorbereiding om grondaankopen te doen in de plangebieden Trivium en Attelaken.

Gedoogbeschikking milieustraat

Burgemeester en wethouders informeren de Commissie Financiën, Informatisering en Milieu erover, dat het Provinciebestuur gedoogt, dat Coppens Beheer de milieustraat aan Vossendaal 21 in werking heeft. Coppens Beheer heeft inmiddels verzoeken om nieuwe vergunningen in het kader van de Wet Milieubeheer en de Wet Verontreiniging Oppervlaktewateren ingediend bij resp. de provincie en het Hoogheemraadschap van West-Brabant. De verzoeken zijn in behandeling genomen.

Bedrijventerrein Vosdonk-Zuid

Burgemeester en wethouders hebben kennis genomen van het besluit van de Raad van State, waarbij het beroep van de heer Chr. Monden tegen de eerste herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Vosdonk-Zuid ongegrond is verklaard.