Totaal team             46 procent  (31 op 67)
Driepunters             37 procent  (  7 op 19)
Vrije worpen            69 procent  (24 op 35)

Turnovers Totaal team 17 turnovers Calvert White 4 turnovers Assists Totaal team 17 assists Calvert White 9 assists Steals Totaal team 14 steals Eelco Derks 3 steals

Blocked shots Totaal team volgt Fouled out Jerome de Vries 5 fouten 37-ste minuut Eelco Derks 5 fouten 45-ste minuut Bijzonderheden

Na de thuiswedstrijd tegen Image Center voor de Kerst na verlenging met 113-114 te hebben verloren, leed Gunco in Breda in de eerste wedstrijd na het reces andermaal een nederlaag in overtime. De formatie van coaches Tjeerde en Braal leidde 37 van de veertig minuten in de reguliere speeltijd. In de extra vijf minuten speelde de ploeg al snel een verloren wedstrijd. Kort voor tijd werd NAC-speler Simic uit het veld gestuurd wegens spuwen naar topscorer Calvert White. Het duurde enige tijd voordat de Amerikaan zijn ritme na het incident had hervonden. In het slot van de verlenging scoorde hij nog twee driepunters, maar het was te weinig om Gunco aan de winst te helpen.