Cisco SAFE Blueprint en Baltimore Technologies
bieden veilige e-Business
Service providers profiteren van interoperabiliteit tussen Baltimore e-security en Cisco netwerk producten Baltimore Technologies gaat de Cisco SAFE Blueprint voor veilige e-Business van Cisco Systems, Inc. ondersteunen. Cisco SAFE is een Blueprint voor beveiliging waarmee organisaties veilig e-Business kunnen bedrijven. Baltimores support van Cisco Systems SAFE Blueprint garandeert interoperabiliteit tussen het prijswinnende Baltimore UniCERT PKI en Cisco¹s uitgebreide reeks Virtual Private Network (VPN) apparatuur. Met deze operabiliteit tussen twee leidende technologieën kunnen organisaties wereldwijd digitale certificaten verstrekken aan alle Cisco VPN apparatuur, inclusief de Cisco Secure PIX Firewall serie en CISCO VPN 3000. "E-business vereist schaalbare, beheersbare netwerk authenticatie systemen en Baltimore levert uitstekende e-security oplossingen die aan deze eisen voldoen", sprak Greg Mayfield, manager business development van de Cisco VPN and Security Services business unit. "Binnen het Cisco VPN Associate Program hebben we met Baltimore gewerkt aan uitgebreide netwerk beveiligings oplossingen voor onze gezamenlijke klanten. Met de ondersteuning van Cisco SAFE helpt Baltimore ons bij het beveiligen van e-Business voor de Internet economie". Interoperabiliteit biedt service providers kansen
Network solutions provider Intelispan, Inc. heeft de kracht van de interoperabiliteit van Cisco SAFE verder vergroot met hun Inteligate suite, die gebruik maakt van Baltimore UniCERT en Cisco VPN Concentrators. "Wij hebben Baltimore¹s UniCERT CA gebruikt om Inteliguard PKI in alle diensten van Intelispan te stoppen", zei Kent Dallas, vice president Architecture & Technology bij Intelispan. "Met deze producten kunnen we met succes een managed VPN systeem ontwikkelen en inzetten. Hiermee profiteren onze afnemers van de kostenbesparingen die samenhangen met het gebruik van een VPN in combinatie met de hoogste niveaus van VPN beveiliging die er bestaan".

De Cisco SAFE Blueprint
Cisco SAFE integreert schaalbare beveiligings faciliteiten in de hele e-Business infrastructuur. Ondernemingen en klanten van Internet service Providers kunnen hiermee intelligente, zelfverdedigende en schaalbare netwerken bouwen. Voortbouwend op Cisco AVVID (Architecture for Voice, Video and Integrated Data) voorziet de Cisco SAFE Blueprint bedrijven in een veilig migratie pad om gebundelde spraak, video en datanetwerken te implementeren. Daarnaast is Cisco SAFE verrijkt met een "ecosysteem" van producten, oplossingen en diensten van derden, waarvan Baltimore Technologies een marktleidende deelnemer is.

Intelispan
Is een managed network solutions bedrijf met als specialisatie veilige business-to-business communicatie. Bedrijven in de oude en nieuwe economie kunnen de ontwikkeling en het beheer van netwerken van de volgende generatie uitbesteden aan Intelispan. Rond secure Internet Protocol (IP) networking biedt Intelispan een hele reeks virtual private networks (VPNs). Het bedrijf levert ook WAN en LAN bewaking en adviseert, ontwerpt en bouwt datacommunicatie netwerken.

Solutions Plus
De SolutionsPlus familie, op basis van Baltimore UniCERT PKI technologie, is een uitgebreide set van producten en diensten om algemene e-business uitdagingen aan te gaan met volledige, geheel geïntegreerde e-security oplossingen. Via wederverkopers en directe kanalen levert Baltimore klanten in de financiële dienstverlening, fabricage, gezondheidszorg, overheid, telecommunicatie, transport en service providers, oplossingen die tegemoet komen aan de eisen op het gebied van beveiliging en e-Business. SolutionsPlus bestaat uit een Secure VPN oplossing en een SolutionsPlus voor het Identrus system.