Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 8-01-2001 Persberichten district Maastricht
Maandag 8 januari 2001

District Maastricht

Valkenburg, Inbraak

In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een horecagelegenheid aan de Oosterweg in Valkenburg. Men verschafte zich toegang na het forceren van een deur. Een in het pand aanwezige gokkast werd opengebroken en het geld werd daaruit ontvreemd.

Maastricht, Inbraak

Ook een woning gelegen aan de Peppelhoven kreeg zondagavond ongewenst bezoek. Hier verschafte men zich via een raam toegang. Gestolen werden persoonlijke bescheiden.

Cadier en Keer, Rijden onder invloed

Zondagnamiddag werd in de Keunestraat in Cadier en Keer een 65 jarige automobilist uit Bemelen gecontroleerd. De man bleek alcohol gedronken te hebben. De adeamanalyse leerde een promillage van 0,8 o/oo. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt en hij kreeg een schikking van fl. 410,-- aangeboden.

Zondagavond omstreeks 21.45 uur werd in de Kerkstraat in Cadier en Keer een 34 jarige automobilist uit Cadier en Keer gecontroleerd. De man had alcohol gedronken en werd voor ademanalyse naar het politiebureau overgebracht. De man had een promillage van 1.2 o/oo. Tegen hem werd proces verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 5 uren opgelegd.

In de Banruwe in Maastricht werd omstreeks 23.45 uur een 41 jarige automobilist uit Maastricht aan een alcoholcontrole onderworpen. De man bleek stevig gedronken te hebben. De ademanalyse leerde een promillage van 1.9 o/oo; bijna viermaal de toegestane hoeveelheid. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 9 uur opgelegd.