Maandag 8 januari heeft het ministerie van Economische Zaken een nieuwe internetsite in gebruik genomen (www.ez.nl). Op de nieuwe site is gekozen voor een heldere en zakelijke vormgeving en is het gebruikersgemak voorop gesteld. Er zijn speciale wegwijspagina's ontwikkeld voor specifieke doelgroepen als ondernemers en pers en voor specifieke beleidsonderwerpen. Ook is er een introductiepagina die het publiek de weg wijst binnen de EZ-organisatie en de verschillende beleidsterreinen. Deze pagina's moeten de bezoeker helpen de weg te vinden in de site.

Een gebruikersonderzoek onder de diverse doelgroepen van het departement vormde de aanleiding voor de wijzigingen. Op basis van ditzelfde onderzoek wordt de site de komende maanden verder uitgebouwd.

Wat er allemaal op de site is veranderd kunt u uiteraard het beste ervaren als u de site zelf bezoekt. Bij het migreren van alle informatie van de oude naar de nieuwe site kan er eventueel ongemak ontstaan voor gebruikers van profielen (in de terminologie van de nieuwe site: mail service). Voor eventuele ongemakken bieden we bij deze graag alvast onze excuses aan. Wilt u reageren? Stuur uw mail dan naar: webmaster@minez.nl.

Marc van der Put
Hoofd WebTeam
Ministerie van Economische Zaken