Gemeente Zeist

Agenda's commissievergaderingen

Samenleving
Deze commissie vergadert op 8 januari vanaf 20.00 uur in kamer 2 van het gemeentehuis. Op de agenda staat o.a. het raadsvoorstel over de nota "Wie de jeugd heeft, bouwstenen voor een jeugdbeleid in de gemeente Zeist"; plan van aanpak openbaar primair onderwijs; Bestuur Openbaar Voortgezet Onderwijs Zeist.

Ruimte, Kunst en Cultuur
Op dinsdag 9 januari vergadert de commissie Ruimte, Kunst en Cultuur vanaf 20.00 uur in kamer 2 van het gemeentehuis. Op de agenda staan o.a. het bebouwingsvoorstel C. Vlotlaan en ter kennisneming de oprichting van het Cultureel Platform.

Verkeer & Vervoer, Personeel & Organisatie, Milieubeleid en Volkshuisvesting
Onder leiding van voorzitter en wethouder Gijs van Brenk vergadert bovenstaande commissie op 10 januari in kamer 10 (noodgebouw, voormalig VVV-gebouw). De vergadering gaat om 20.00 uur van start en er wordt gesproken over o.a. het Milieubeleidsplan en ter kennisneming de afhandeling sanering wegverkeerslawaai prins Alexanderweg/Korte Bergweg; bodemmodule ISV; geluidwerende maatregelen aan de gevels van de woningen aan de Lindenlaan; opslag vuurwerk.

Bestuur, Economische zaken en Regio
Op 11 januari vergadert de commissie BER vanaf 20.00 uur in kamer 2 van het gemeentehuis. Gesproken wordt o.a. over aanpassing van de winkeltijdenverordening; oprichting van een Joods herdenkingsteken; gemeentelijke reactie op trajectnota's/MER A12 en HSL-oost en ter kennisneming: financiële bijdrage aan regionaal bureau "veiligheid en preventie"; opslag vuurwerk.

Stads- en Wijkbeheer, Sport, Landschap en Begrotingszaken Onder voorzitterschap van wethouder Thomas Swart vergadert deze raadscommissie op maandag 15 januari vanaf 20.00 uur in kamer 2 van het gemeentehuis. Op de agenda staat o.a. het plan van aanpak openbaar primair onderwijs.

Volledige commissie-agenda's en de bijbehorende stukken liggen zoals gebruikelijk ter inzage in de leeshoek van de Publiekshal. Commissievergaderingen zijn openbaar.

De eerstvolgende raadsvergadering vindt plaats op maandag 22 januari, 19.30 uur.