Gemeente Berkel en Rodenrijs

Commissievergaderingen

Commissie Ruimte

De commissie Ruimte vergadert op maandag 8 januari 2001 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Commissiesecretareis: de heer C. Verhoeff, telefoon (010) 514 0702.

De volgende punten staan op de agenda:


1. Mededelingen
a. Stand van zaken oplevering "Parc Rodenrijs" b. Randstadrail

2. Bestemmingsplan Parapluherziening seksinrichting
3. DCMR werkplan 2001

N.B.
Tijdens de vergadering kunnen de aanwezige bezoekers het woord voeren over de bovenstaande agendapunten. Ook over niet op de agenda voorkomende punten kunnen zij van het spreekrecht gebruik maken, mits het onderwerp waarover zij willen spreken tot het taakveld van de commissie behoort. Bij twijfel of een onderwerp tot het taakveld van de commissie behoort, kan vooraf overleg worden gevoerd met de secretaris van de commissie, de heer C. Verhoeff, telefoon (010) 514 0702, die tevens nadere informatie kan verstrekken over de agendapunten.

Commissie Dienstverlening

De commissie Dienstverlening vergadert op dinsdag 9 januari 2001 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Commissiesecretaris: mw. P.J.M. de Ruijsscher, telefoon (010) 514 0740.

De volgende punten staan op de agenda:


1. Uittreding uit de gemeenschappelijke regeling GGD-Delfland en toetreding tot de gemeenschappelijke regeling Rotterdam
2. Beleidsplan algemene bijstandswet

3. Beleidskader Werk, Inkomen en Zorg

4. Startnotitie C3

5. Aanleg verhard trapveld Anjerdreef

N.B.
Tijdens de vergadering kunnen de aanwezige bezoekers het woord voeren over de bovenstaande agendapunten. Ook over niet op de agenda voorkomende punten kunnen zij van het spreekrecht gebruik maken, mits het onderwerp waarover zij willen spreken tot het taakveld van de commissie behoort. Bij twijfel of een onderwerp tot het taakveld van de commissie behoort, kan vooraf overleg worden gevoerd met de secretaris van de commissie, mevrouw P.J.M. de Ruijsscher, telefoon (010) 514 0740, die tevens nadere informatie kan verstrekken over de agendapunten.

Commissie Algemene Zaken

De commissie Algemene Zaken vergadert op donderdag 11 januari 2001 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Commissiesecretaris: de heer N.L. Visser, telefoon (010) 514 0720.

De volgende punten staan op de agenda:


1. Jaarplanning financiële planning- en controlproducten 2001
2. Garantie geldlening Stichting Algemene Seniorenhuisvesting Berkel en Rodenrijs

3. Verkoop zwembadterrein ten behoeve van de aanleg van de HSL
N.B.
Tijdens de vergaderingen kunnen de aanwezige bezoekers het woord voeren over de bovenstaande agendapunten. Ook over niet op de agenda voorkomende punten kunnen zij van het spreekrecht gebruik maken, mits het onderwerp waarover zij willen spreken tot het taakveld van de commissie behoort. Bij twijfel of een onderwerp tot het taakveld van de commissie behoort, kan vooraf overleg worden gevoerd met de secretaris van de commissie, de heer N.L. Visser, telefoon (010) 514 0700, toestel 720, die tevens nadere informatie kan verstrekken over de agendapunten.