Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Sluitingsperiode in het olympiabad te Brugge Brugge, 24/12/2000
Het Provinciaal Olympisch Zwembad te Sint-Andries (Brugge), het "Olympiabad", zal gesloten zijn voor het jaarlijks nazicht van de technische installatie en schoonmaak van de zwembadkuip vanaf maandag 8 januari t.e.m. woensdag 14 februari 2001. Het zwembad zal -anders dan voorgaande jaren- dus nog open zijn tijdens de tweede week van de Kerstvakantie. De sluitingsperiode loopt wel iets langer uit. De aanpassing van de sluitingsperiode is noodzakelijk voor een grondige renovatie van de beide sanitaire blokken die bij de zwemhal horen. Benevens het zwembad zijn ook de vergaderzalen en de sportzaal die in het complex zijn ondergebracht in deze periode voor het publiek niet toegankelijk.
Bij de heropemng organiseert het zwembad opnieuw zweminitiatie voor diverse doel:groepen. Er is baby-, peuter- en kleuterzwemmen en ook voor individuele zwemlesbegeleiding houdt het zwembad ervaren begeleiders ter beschikking. Op donderdag 15 februari herneemt het uurtje "zwanger zwemmen" en staat de eerste beurt van het seniorenzwemmen geprogrammeerd. De sessies aqua-gym hernemen op dinsdag 20 februari.

Voor inlichtingen kan men tijdens de sluitingsperiode het zwembad doorlopend telefonisch bereiken op de werkdagen tijdens de gewone kantooruren op het nummer 050 39 02 00 .