Gemeente Borsele


Gemeente Borsele Gemeente Borsele home

Persberichten, uitgegeven door de afdeling Bestuursondersteuning van de gemeente Borsele.

Tenzij anders vermeld kunt u voor meer informatie contact opnemen met de afdeling Bestuursondersteuning, Mirjam Jongejan; telefoonnummer: (0113) 238438

Gemeentehuis te Heinkenszand

Heinkenszand, 5 januari 2001

65-jarig huwelijk de heer en mevrouw Martens-Courtin

Op maandag 8 januari 2001 is het echtpaar Martens-Courtin uit Lewedorp 65 jaar getrouwd. Zij geven daarom op 12 januari een receptie, waarbij de echtgenote van de burgemeester, mevrouw Mandos, aanwezig zal zijn. De receptie vindt plaats in De Kraaijert en begint om 14.30 uur.

Het burgerlijk huwelijk van de heer en mevrouw Martens is 65 jaar geleden voltrokken op 8 januari. De kerkelijke inzegening van hun huwelijk heeft plaatsgevonden op 15 januari.

Het adres van De Kraaijert is: Deltastraat 2 in Lewedorp

Foto:
Wanneer u een foto wilt maken van het echtpaar Martens-Courtin, kunt u contact opnemen met hun schoondochter, mevrouw A. Martens, telefoonnummer: (0113) 563128, zodat mevrouw Martens-Courtin in volledige klederdracht op de foto kan worden gezet. Tijdens de receptie op 12 januari zal zij ook in klederdracht gekleed zijn.

Heinkenszand, 3 januari 2001

Bronzen legpenning

Op zondag 7 januari 2001 zal burgemeester ir. J.L.M. Mandos een bronzen legpenning uitreiken aan dhr. K. Fraanje uit Lewedorp. De uitreiking zal plaatsvinden in de kerkdienst (aanvang 10.00 uur).

Dhr. Fraanje krijgt de bronzen legpenning uitgereikt omdat hij 25 jaar koster is van de Hervormd/Gereformeerde Federatie van Lewedorp.

Het adres van kerk is: Zandkreekstraat 31, Lewedorp.