Aankondiging foto-expositie

ViaVia.nl 20 advertenties in beeld
Plaats: Vondelkerk, Vondelstraat 120c te Amsterdam Tijd: 8 t/m 12 januari 2001 van 10.00 tot 19.00 uur Toegang gratis

De fototentoonstelling laat de mens achter de rubrieksadvertenties zien. Fotograaf Jeroen Scheelings heeft ViaVia.nl-adverteerders geportretteerd in hun eigen omgeving. Nieuwsgierigheid door teksten als 'lachspiegels en luchtkastelen te koop', was de aanleiding voor Jeroen Scheelings om tientallen adverteerders te benaderen en te fotograferen. "Sommige advertenties spraken tot mijn verbeelding. Ze maakten mij nieuwsgierig naar de mensen, de artikelen en het verhaal achter de advertentie. Deze nieuwsgierigheid deel ik met vele anderen. Mijn foto's geven de mogelijkheid om over mijn schouder mee te kijken naar wat ik tegengekomen ben."

Jeroen Scheelings (1971) volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag met als specialisatie documentaire fotografie. Zijn werk wordt gekenmerkt door een sterke fascinatie voor de mens in het dagelijks leven.

ViaVia.nl is een vooraanstaande Nederlandse aanbieder van rubrieksadvertenties via gedrukte media en internet. ViaVia.nl verspreidt advertentiebladen in negen edities in zeven regio's van Nederland en beschikt over drie websites: ViaVia.nl, ViaVeiling.nl en ViaAuto.nl. Deze sites hebben 200.000 geregistreerde gebruikers en genereren maandelijks zeven miljoen pageviews. ViaVia.nl maakt deel uit van Trader.com, dat genoteerd is aan de NASDAQ en de Premier Marché van de effectenbeurs in Parijs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Van Hulzen Public Relations Adviseurs, Irene van Nisselroij, tel: (071) 560 20 60, nisselroij@hulzen.nl

Een CD-rom met foto's en advertentieteksten is tevens op te vragen bij Van Hulzen Public Relations Adviseurs