Postbank

POSTBANK INTRODUCEERT ONLINE INSCHRIJVEN OP EMISSIES De eerste bank waar je via Internet online kunt inschrijven op emissies

Postbank biedt vanaf 8 januari 2001 de mogelijkheid voor klanten van Postbank BeleggersService om online in te schrijven op emissies. Als eerste online emissie wordt de Postbank Top 5 Call Warrant aangeboden. Postbank is de eersteNederlandse bank die deze nieuwe dienstverlening aanbiedt.

Klanten van de Postbank BeleggersService hebben via Internet altijd en overal ter wereld toegang tot hun beleggingsportefeuille. In de agenda, die voor iedereen toegankelijk is, worden ook emissies vermeld die nog niet openstaan, maar al wel zijn aangekondigd. De inschrijving is alleen toegankelijk voor klanten van Effectenordering via een gebruikersnaam en wachtwoord. Na inschrijving ontvangt de klant een bevestiging van ontvangst per e-mail. De gegevens bevinden zich binnen een beveiligde omgeving van Postbank Effectenordering op Internet.

Met producten als Girotel Online (online bankieren), de E-go creditcard en SMS Saldo kunnen Girorekeninghouders veel van hun bankzaken via Internet regelen. De Postbank neemt met de introductie van het online inschrijven op emissies dan ook een nieuwe stap in haar streven om dé Internetbank van Nederland te worden. Inmiddels heeft Postbank ruim 530.000 Girorekeninghouders die hun bankzaken via Internet regelen, waarvan meer dan 60.000 klanten de beleggingsportefeuille op deze wijze beheren.

Over Postbank
Met ruim 7 miljoen rekeninghouders is Postbank een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. De betaalservice is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Maar Postbank doet meer. Via de Girorekening biedt Postbank niet alleen diensten zoals betalen en sparen, maar ook lenen, beleggen, verzekeren en hypotheken. Postbank beschikt over de deskundigheid om al deze producten en diensten voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken. Want gemak voor de klant staat voorop. De Postbank streeft ernaar klanten op actieve wijze en via diverse distributiekanalen een breed assortiment scherpgeprijsde en heldere producten te bieden die hun belofte waarmaken. Door moeilijke producten makkelijk te maken, stelt Postbank klanten in staat zelf keuzes te maken en financiële doelen te realiseren. Meer informatie is te vinden via www.postbank.nl

Judy op het Veld - van Kamperdijk
Postbank N.V.
T 020 584 6444
F 020 584 6442
M 06 54 74 6692
www.postbank.nl