PERSBERICHT - 01 DECEMBER 2000

Vakantiebeurs Mediaworkshop op 10 januari

Na de succesvolle première in 2000 hebben drie PR bureaus besloten om op de komende Vakantiebeurs weer de Mediaworkshop aan te bieden. Op woensdag 10 januari 2001 organiseren Brouwer Communicatie Partners, Lankhorst Public Relations en BuroSix PR-Adviseurs namens een groot aantal van hun toeristische klanten de Vakantiebeurs Mediaworkshop 2001.

Deze workshop is voor de media een gelegenheid om op snelle en overzichtelijke wijze kennis te maken met verschillende toeristische bedrijven en organisaties. Voor de opdrachtgevers is het een uitstekende manier om op effectieve wijze nieuwe contacten te leggen en bestaande te intensiveren. Begin december ontvangen de mediarelaties van de drie organiserende PR bureaus een uitnodiging voor deelname aan dit evenement.

Gestructureerd aanbod voor mediarelaties

Tijdens de mediaworkshop presenteren 25 toeristische organisaties nieuwtjes, ontwikkelingen en trends aan de toeristische media in Nederland. Met de organisatie van deze bijeenkomst willen de organisatoren tegemoet komen aan de wens van de media om het aanbod aan toeristische presentaties (en borrels) tijdens de Vakantiebeurs meer te structureren.

De mediaworkshop geeft de media een ideale gelegenheid om zich te oriënteren op mogelijkheden voor persreizen, nieuwe bestemmingen en speciale thema's voor publicaties of uitzendingen. Met het aanbieden van deze ontmoetingsplaats hopen de organiserende bureaus dat hun mediarelaties nog meer profijt zullen hebben van hun bezoek en dat de accounts zich beter kunnen profileren.

Noot aan de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lankhorst Public Relations
Nineke Metz

Postbus 31408, 6503 CK Nijmegen
T. 024-3501717
F. 024-3501818
E. nineke@lankhorstpr.nl

Deelnemerslijst Mediaworkshop Vakantiebeurs 2001

Air Agencies Holland
Air New Zealand/Ansett Australia
AMCA Consultancy
Arizona/Phoenix Sky Harbor
Bahia (Brazilië)
Canada 3000 Airlines
Canadian Tourism Commission
Celtic Travel Seabridges
China Airlines
CRT Champagne-Ardenne
CRT Lorraine
Cruise Travel International
Deens Verkeersbureau
Dorint Hotels & Resorts
Euregio Rijn-Waal
Eurotunnel
Holiday Autos
NS Travel Group
P&O North Sea Ferries BV
Stichting BUS
Tourism New Zealand
Tunesisch Nationaal Verkeersbureau
Van der Valk Vakanties
Varig Brazilian Airlines
Washington State Tourism