FC Twente

hoofdsponsor:

Rentree Booth bij HSC

FC Twente speelde vanavond zijn tweede oefenwedstrijd van dit jaar alweer. Na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rigtersbleek, werd nu hoofdklasser HSC '21 uit Haaksbergen bedwongen.

In tegenstelling tot de wedstrjd van zondag benutte trainer Fred Rutten in deze wedstrijd slechts vijftien spelers. Een daarvan was de van een blessure terug gekeerde Scott Booth. Hij begon vanavond in de basis en maakte na een uurtje spelen plaats voor de jeugdige Nick Hoekstra.

FC Twente won het duel uiteindelijk met 0-4 na een ruststand van 0-2. Voor rust scoorden Jan Vennegoor of Hesselink en Chris de Witte. Na rust nam Vennegoor de complete productie voor zijn rekening. Twente miste Ten Hag en Van der Leegte wegens kleine blessures en Pique en Houwing wegens een trainingskamp van Jong Oranje.