@Home Nederland

IDG-nieuws razend snel beschikbaar voor @Home abonnees

Amsterdam, 10 januari 2001 - Breedband internetprovider @Home Benelux BV sluit een overeenkomst met IDG.nl, de online-divisie van ICT-uitgever IDG Communications Nederland. Vanaf vandaag hebben alle abonnees van @Home Benelux via haar unieke breedband portal direct de beschikking over actueel Internet-, ICT- en game-nieuws van IDG.nl. Dagelijks levert IDG.nl een aantal nieuwsberichten aan, welke in de rubrieken Technologie en Games van de portal kunnen worden gelezen. De berichten zijn afkomstig van verschillende redacties van IDG.nl, waaronder WebWereld, Computer!Totaal en GameZ. Beide partijen hebben de intentie de samenwerking in de toekomst te intensiveren.

Volgens Nick van Leeuwen, Content & Technology Manager van IDG.nl, valt de overeenkomst met @Home perfect binnen de doelstellingen van IDG.nl. We zijn heel zuinig op onze content en willen deze zeker niet zo maar overal terugzien. Het gesloten en hoogwaardige @Home-netwerk biedt ons echter een zeer interessant lezerspubliek. We willen hun graag kennis laten maken met de inhoud van onze sites. En ook wat betreft de breedband-content die we in de toekomst willen gaan produceren, verwacht ik veel van deze samenwerking.

Nils Kijkuit, CEO van @Home Benelux BV: Ons technologie-channel is een van de populairste kanalen binnen de @Home portal, de nieuwsberichten van IDG.nl vormen daarom een zeer welkome aanvulling. Vanuit een meer strategisch perspectief zijn we natuurlijk ook zeer blij met samenwerking met een partij als IDG.nl. Hopelijk kan deze samenwerking in de toekomst nog veel verder ontwikkeld worden".

Over IDG.nl
IDG Communications Nederland is sinds de oprichting in 1984 een in IT gespecialiseerde uitgeverij. Met acht folio-uitgaven en 11 websites, welke zijn ondergebracht in de online-divisie IDG.nl, voorziet IDG in de informatiebehoefte van diverse doelgroepen; van ICT- managers, netwerkspecialisten en personen werkzaam in het dealer-kanaal tot privé-gebruikers van ICT-producten. Naast de folio-uitgaven en de online-uitgaven geeft IDG via de divisie IDG Nieuwe Media een breed scala cd-rom titels uit.

IDG publiceert wereldwijd meer dan 310 bladen en 700 boeken in 84 landen. Bekende wereldwijde uitgaven zijn Computerworld, InfoWorld, MacWorld, Network World, PC World, Channelworld en For Dummies (boeken). IDG organiseert tevens 168 computergerelateerde exposities in 35 landen en voert wereldwijd onderzoek uit via 41 onderzoekscentra door middel van zijn dochteronderneming International Data Corporation (IDC). Informatie over het bedrijf en de meer dan 300 World Wide Web sites van IDG-vestigingen is beschikbaar op www.idgcorporate.com. Meer informatie over IDG.nl is te vinden op www.idg.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke van Kruiningen, Manager Public Relations van @Home Benelux BV. E-mail: mkruiningen@corp.nl.home.com. Telefoon: 020-88 55 5640.